Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΘΛΙΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ


555876_204656369716060_2054499306_n
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί εξεμάνησαν και προσεβλήθησαν οι “θαμώνες” του κοινοβουλίου όταν ο Συναγωνιστής μας Χρήστος Παππάς τους αποκάλεσε άθλιους.

Για ποιό λόγο αίφνης επέδειξαν τόση ευθιξία και ευαισθησία αντιδρώντας σε αυτό τον χαρακτηρισμό.

Γιατί κατόπιν των ομιλιών του Αρχηγού και των δυο Συναγωνιστών μας που και οι τρεις εδώ και οκτώμισι μήνες είναι πολιτικοί κρατούμενοι στα κελιά της αστικής δημοκρατίας, λόγω των πιστεύω τους και της αδούλωτης και χαλύβδινης διαλεκτικής τους, 223 εξ αυτών ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας τους.

Παρ όλες τις αποδείξεις και τα στοιχεία που ακούστηκαν και κατατέθηκαν σήμερα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, παρά την κοινή πλέον αποδοχή για την χρεοκοπία και την παταγώδη αποτυχία της σκευωρίας που στήθηκε κατά του Κινήματός μας, παρά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου και τις καταγγελίες για την μεθοδευμένη δικαστική εκτροπή και την προσπάθεια τρομοκρατίας και εξαναγκασμού μαρτύρων για ψευδείς δηλώσεις, παρά την παντελή απουσία αποδεικτικών στοιχείων και ουσιαστικών μαρτυριών, παρά τον καταφανή έλεγχο και κατεύθυνσης της δικαιοσύνης από την εκτελεστική εξουσία 223 βουλευτές ψήφισαν την άρση ασυλίας.

Πως λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, οι δήθεν αδιάφθοροι και έντιμοι δημοκράτες που συνηγορούν απόλυτα σ’ ένα έγκλημα κατά της δημοκρατίας, του συντάγματος και του πολιτεύματος να μην χαρακτηριστούν ως άθλιοι. Και είναι ο πλέον επιεικής χαρακτηρισμός 

Έτσι λοιπόν…..
Είστε άθλιοι διότι ψεύδεστε ασύστολα ενώπιον του Ελληνικού λαού προσποιούμενοι τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς, ενώ στην πραγματικότητα ασπάζεστε την απολυταρχία και τον σκοταδισμό.
Είστε άθλιοι διότι χρησιμοποιείτε βδελυρές μεθόδους και πρακτικές για να εξοντώσετε με συκοφαντίες και χαλκευμένες κατηγορίες τον μόνο θαρραλέο πολιτικό λόγο που καταγγέλλει την ανομία και την σήψη σας και βροντοφωνάζει την αλήθεια.
Είστε άθλιοι διότι παραμερίζοντας τις μεταξύ σας διαφορές και τις έριδες, συντάσσεστε αλληλέγγυοι στην μεγαλύτερη σκευωρία που στήθηκε ποτέ στην Ελλάδα από κυβέρνηση εις βάρος ενός νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, αδιαφορώντας για τον ευτελισμό της δικαιοσύνης και την βίαια εκτροπή του πολιτεύματος. 
Είστε άθλιοι διότι επιτρέπετε σε τρομοκράτες, οικονομικούς εγκληματίες και καταχραστές να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ευθυτενείς λόγω του ότι απολαμβάνετε από αυτούς ποσοστά για την συντήρηση των παρασιτικών κομματικών σας μηχανισμών. 
Τέλος είστε άθλιοι διότι στερείστε αξιοπρέπειας, συνείδησης, ήθους και αιδούς. 

Και ακριβώς γι αυτή σας την αθλιότητα που φθάνει στο σημείο να στείλει συνειδητά στην φυλακή αθώους ανθρώπους και να βασανίσει οικογένειες, θα κριθείτε μια ημέρα αυστηρά από τον Ελληνικό Λαό.  

Μόνο να γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν μας πτοείτε. Αντιθέτως με τον πόλεμο που έχετε κηρύξει εναντίον μας χαλυβδώνετε την θέλησή μας και γιγαντώνετε το σθένος μας, ώστε να συνεχίσουμε υπερήφανοι τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη, μέχρι τον απόλυτο πολιτικό σας όλεθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...