Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ



Προς όλους τους περήφανους και ελεύθερους 
΄Ελληνες και Ελληνίδες


ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 18-5-2014 22: 30

Ο πατέρας μου μού έμαθε ότι ο αξιωματικός κατά την διάρκεια της μάχης δεν μοιράζει παράσημα, δεν κάνει αποτιμήσεις και προβλέψεις. Δίνει διαταγές για την νικηφόρα έκβασή της. Η μάχη λοιπόν συνεχίζεται και την άλλη Κυριακή πολιτικά «πάρτε τους φαλάγγι».

Να τελειώνουμε τώρα με την ψοφοδεξιά Νέα Δημοκρατία, τον προδότη Σαμαρά και τον συνέταιρό του. Η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου καταρρέει χάρις σε σας. 

Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες «μέλη εγκληματικής οργάνωσης» μίλησαν σήμερα και συνεχίζουν μαζί μας τον αγώνα για ΠΑΤΡΙΔΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ούτε μία ψήφος χαμένη! Πανστρατιά τώρα για τις Ευρωεκλογές.

Ψήφος στη Χρυσή Αυγή!

Οσοι γενναίοι Ελληνες και Ελληνίδες ελευθερόφρονες, δώστε τη μάχη με τη Χρυσή Αυγή για μια ανεξάρτητη και ελεύθερη Ελλάδα σε μια νέα και ελεύθερη Ευρώπη. Συνεχίστε την νικηφόρα επέλαση της Χρυσής Αυγής.

Μια Χρυσή Αυγή ξημερώνει για την Πατρίδα μας.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο Αγώνας συνεχίζεται μέ μεγαλύτερη ένταση,κόντρα στούς ραγιάδες καί τούς λαδοπόντικες νταβατζήδες τών ΜΜΕ.Ντρέπομαι μόνο γιά τούς νεοέλληνες πού ψήφισαν καμίνη καί μπουτάρη.Αποδείχθηκε δυστυχώς ότι έχει σαπίσει ένα σημαντικό μέρος τού πληθυσμού καί πολύ φοβάμαι πώς η κατάσταση για αυτούς δέν είναι αναστρέψιμη.Όπως καί νά έχει όμως η κατάσταση Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΥΡΟΤΑΤΟ.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...