Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ:Θέλουμε να ζήσουμε ως σκώληκες ή ως Αετοί;



Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου,
 υποψήφιας Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
από την στήλη "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" της εφημερίδας "Εμπρός"


Η ώρα έφθασε. Η ώρα να ακουστεί η φωνή του Ελληνικού Λαού. Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθούμε τις εγκληματικές οργανώσεις που κατέστρεψαν χιλιάδες οικογένειες, χρεοκόπησαν την Πατρίδα μας και διέσυραν το λαό μας.
Εγωισμοί και υπεκφυγές τελείωσαν. Ή με την Ελλάδα ή με την διαπλοκή. Ή με τους Εθνικιστές ή με τους τοκογλύφους. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ελληνικός λαός.
Οι εκλογές θα δείξουν ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα. Ποιος θα διευθύνει τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες. Ποιος θα αποφασίζει για τη ζωή μας στις πόλεις και τα χωριά μας:Οι άνθρωποι με το ευθύ βλέμμα και τα καθαρά χέρια, οι επιστήμονες, οι εργαζόμενοι, οι αγωνιστές, ή οι κλέφτες και οι συμβιβασμένοι; Για πρώτη φορά μετά την Μεταπολίτευση, γίνεται ορατή η προοπτική μιας εθνικής διακυβέρνησης, ξεκινώντας από τους Δήμους και τις Περιφέρειες, συνεχίζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και φθάνοντας σε μια εθνική κυβέρνηση της χώρας.
Στις διώξεις και τις δολοφονίες, την προπαγάνδα και τις μηχανορραφίες, η απάντηση του εθνικιστικού κινήματος, η απάντηση των ελεύθερων Ελλήνων ήταν «Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει - Η Ελλάδα θα νικήσει». Αυτή την απόφαση τώρα πρέπει να την υπερασπιστούμε στην πράξη και να την κάνουμε πραγματικότητα. Το Αύριο είναι εδώ.

Περνώντας δια πυρός και σιδήρου, βρέθηκαν επιτέλους οι Έλληνες εκείνοι που ατσαλωμένοι από τις διώξεις, νικητές μέσα από τις μηχανορραφίες των αντιπάλων, με το μυαλό τους και με την ισχυρή θέλησή τους, απέδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν την Ελλάδα και να την απαλλάξουν από τα δεσμά των φαύλων. Και μαζί τους μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τις ελπίδες και τα όνειρα των Ελλήνων για μια Πατρίδα ελεύθερη, δίκαιη και ισχυρή.

Το τρόπαιο αυτών των εκλογών δεν είναι τίποτε λιγότερο από την ίδια την Ελευθερία που θα διεκδικήσουμε και θα κερδίσουμε για την Πατρίδα μας, και τους παράνομα και άδικα προφυλακισμένους αγωνιστές μας, για το Αύριο, για την Ελλάδα. Θέλουμε και θα φτιάξουμε μια Ελλάδα ισχυρή, με αυτάρκεια και υπερηφάνεια, με υψηλό πολιτισμό, στηριγμένη γερά στις παραδόσεις μας.

Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουμε αν θα ζήσουμε ως αετοί ή ως σκώληκες. Η απόφαση είναι κυριολεκτικά στα χέρια μας.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/theloume-na-zhsoume-ws-skwlhkes-h-ws-aetoi#ixzz323tdk6ay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...