Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μήνυμα κοινού αγώνα και νίκης από τον βρετανό Ευρωβουλευτή Nick Griffin

Μήνυμα κοινού αγώνα και νίκης από τον βρετανό Ευρωβουλευτή Nick Griffin

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Βρετανός Ευρωβουλευτής και φιλέλληνας Nick Griffin προς την Χρυσή Αυγή λίγες ώρες πριν τον επερχόμενο θρίαμβο στις ευρωεκλογές. Η Χρυσή Αυγή σε λίγες ώρες θα καταγράφει μία θεαματική άνοδο παρά την πολεμική του συστήματος που έλαβε πολυεπίπεδες εκδηλώσεις, από πολιτικές διώξεις, μέχρι δολοφονίες και συνεχή συκοφαντία. 
"Ευχόμαστε στους συναγωνιστές μας στην Χρυσή Αυγή ό, τι καλύτερο” αναφέρει σε μήνυμά του ο αρχηγός του βρετανικού BNP ο ηγέτης του, Nick Griffin.
Και συνεχίζει: "Τους έχω συναντήσει και έχω συνεργαστεί μαζί τους στην Αθήνα και σε διεθνή συνέδρια, στη Μόσχα και τη Ρώμη, και μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ αξιοπρεπείς, ειλικρινείς πατριώτες. Καθαροί ριζοσπάστες εθνικιστές. Το μήνυμά τους είναι παρόμοια με το δικό μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους ως μέρος του εθνικιστικού μπλοκ που φαίνεται ότι θα προκύψει στις Βρυξέλλες. Μαζί θα είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης των ευρωπαίων τοκογλύφων".
Το BNP αναμένεται να αποσπάσει περί το 6-7% στις βρετανικές ευρωεκλογές. Δηλαδή συγκεντρώνει περί τα 2,5 εκατ. ψηφοφόρους!
Σε ολόκληρη την Ευρώπη ορθώνεται ένα Εθνικιστικό τείχος που θα συγκρουστεί με τους τοκογλύφους και τους φιλελευθερομαρξιστές υποτακτικούς του. Πολλοί θα είναι οι Εθνικιστές Ευρωβουλευτές στην επόμενη Ευρωβουλή προκαλώντας εφιάλτες στον Γιούνγκερ, τον Σούλτς, τη Λαγκάρντ, το Σόιμπλε και όλους τους υπόλοιπους πρεσβευτές του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που πίνει το αίμα των Λαών!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mhnuma-koinou-agwna-kai-nikhs-apo-ton-bretano-eurwbouleuth-nick-griffin#ixzz32fXO44Yk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...