Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Του Κωνσταντίνου Αναγνώστου, Υποψήφιου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο"
Πολλοί λένε ότι και να ψηφίσουμε τα ίδια θα έχουμε, δεν θ' αλλάξει τίποτα. Και έχουν από την σκοπιά τους απόλυτο δίκιο γιατί η πολιτικά φτωχή σκέψη τους δεν συνοδεύεται από καμιά προοπτική για το πως γίνονται οι αλλαγές και οι ανατροπές
Δεν ξέρουν πως η πραγματική πολιτική αλλαγή και ανατροπή γίνεται από ένα επαναστατικό κίνημα, ένα συνειδητό πολιτικά εθνικιστικό λαϊκό κίνημα τ' οποίο οργανώνει την λαϊκή αγανάκτηση και οργή. Χωρίς την πολιτική ανάπτυξης και οργάνωσης ενός εθνικού λαϊκού κινήματος ή θέση ότι με τις εκλογές δεν γίνεται τίποτα είναι μία πολιτική θέση θλιβερής μοιρολατρίας, είναι μια θέση υπέρ της κυβέρνησης.
Μια θέση που λέει ότι έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται τίποτα, τότε ποιός ο λόγος να πάμε να ψηφίσουμε, δημιουργώντας ήδη θέση μοιρολατρικής αποδοχής αυτού που υπάρχει. Τέτοια θέση είναι σήμερα η πρόταση της αποχής, μία πρόταση που στηρίζει τα δωσίλογα ανδρείκελα που μας κυβερνούν και έχουν καταστρέψει και ισοπεδώσει τα πάντα σπέρνοντας ανελέητα  καθημερινά την φρίκη.
Γι αυτό και η κυβερνητική συμμορία θέλει την αποχή, αγωνίζεται και την κατασκευάζει.
Η θέση των Εθνικιστών έναντι των εκλογών πρέπει να καθορίζεται όχι ότι με αυτές δεν αλλάζει τίποτα, αλλά αν με την συμμετοχή μας στις εκλογές μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και πυροδότηση της ενέργειας και την αφύπνιση του αγωνιστικού εθνικού λαϊκού κινήματος.
Σε λίγες ημέρες λοιπόν, με τις εκλογές είναι δυνατόν να ανατρέψουμε τις υπάρχουσες κατοχικές ισορροπίες, να προκαλέσουμε ρωγμές στο καθεστωτικό οικοδόμημα, το σπάσιμο του οποίου οικοδομήματος θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις με διαιρέσεις,  αλληλοφάγωμα των δυνάμεων που το απαρτίζουν και πολλά άλλα.
Με τις εκλογές δεν αλλάζουμε τίποτα σε ΤΑΚΤΙΚΟ επίπεδο αλλά δημιουργούμε πολιτικούς όρους και προϋποθέσεις αλλαγών σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ επίπεδο. Με το να καταποντίσουμε εκλογικά αυτή την κατοχική κυβέρνηση δεν ανατρέπουμε το καθεστώς αλλά ανατρέπουμε τις κυβερνητικές του ισορροπίες.  Με το να γκρεμίσουμε εκλογικά με πάταγο αυτή την κυβέρνηση αλλάζουμε πολλά τα οποία δυνητικά μπορεί να ανατρέψουν τους πολιτικούς συσχετισμούς  υπέρ του λαού.
Η υπερψήφιση των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής αφ' ενός μεν, σε τοπικό επίπεδο (αυτοδιοικητικές) και αφετέρου δε, σε εθνικό επίπεδο (ευρωεκλογές) ανατρέπει τις ισορροπίες του καθεστώτος και ανοίγουν έτσι οι ασκοί του Αιόλου.
Η νίκη της Χρυσής Αυγής ανοίγει μια άβυσσο χάους, θυελλωδών ανέμων και κινδύνων για το καθεστώς, που καταδυναστεύει τους Έλληνες.
Μία εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής θα τινάξει το ετερογενές και ερμαφρόδιτο πολιτικό σκηνικό στον αέρα, θα δημιουργήσει μία εκρηκτική πολιτική ρευστότητα μέσα σε καταστάσεις καθεστωτικής αστάθειας, η οποία θα μετεξελιχθεί στην πολιτική πυροδότηση της παγίας και διαρκώς διογκούμενης λαϊκής οργής μέσα από τις τάξεις του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΥΓ. Ο κατοχικός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι οι επερχόμενες εκλογές πρέπει να είναι μοχλός σταθεροποίησης της χώρας, εννοώντας φυσικά την σταθεροποίηση της πορείας της κρατικής μηχανής για την περαιτέρω φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού
ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-statherothta-tous-katastrefei-thn-ellada-kai-tous-ellhnes.-apostatheropoi#ixzz323fVze79

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...