Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ομιλίες Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του για τις ευρωεκλογές, το ψηφοδέλτιο της Εθνικιστικής Νίκης! Ψηφοδέλτιο κατηρτισμένο από έντιμους Άνδρες και Γυναίκες, με πίστη και αγάπη στην Πατρίδα και στο Λαό μας.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, επισήμανε την σημασία των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, εν μέσω παράνομων πολιτικών διώξεων. Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, κάποιοι ήθελαν να δουν τη Χρυσή Αυγή στο 2%. Με τις ραδιουργίες τους όμως, εκείνο το οποίο θα επιτύχουν είναι να δουν μια Χρυσή Αυγή στο 22%! Το 2010, άνοιξε η κερκόπορτα του σαθρού και σάπιου συστήματος με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Το 2014 το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ετοιμάζεται να σαρώσει σε Δήμους, Περιφέρειες και στην Ευρωβουλή!
Οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας είχαν αποφασίσει να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Δεν υπολόγισαν καλά όμως, διότι ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε να τελειώσει με δαύτους!
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του, επισήμανε την ποιοτική διαφορά του ευρωψηφοδελτίου του Κινήματος σε σχέση με εκείνα των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Παρά την τρομοκρατία του Καθεστώτος, εκατομμύρια Έλληνες συντάσσονται κάτω από τη Σημαία του Λαϊκού Εθνικισμού! Το Κίνημα, καθώς είπε, εκφράζει την αγωνιζόμενη Ελληνική Ψυχή, η οποία δεν υποτάσσεται αλλά μάχεται για να τιμωρηθούν οι διεφθαρμένοι και το σημερινό φαύλο πολιτικό σύστημα που εκπροσωπούν. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας έχει αντιληφθεί την απάτη και το ψέμα με τα οποία τον βομβαρδίζουν καθημερινά και επί μήνες τα κόμματα της σαπίλας και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα.
Η 18η και η 25η Μαΐου θα μετατρέψει εκατομμύρια εθνικιστικές ψήφους σε βόμβες που θα διαλύσουν το διεφθαρμένο -μέχρι το μεδούλι- σύστημα της αντεθνικής πολιτικής ασυδοσίας!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omilies-hlia-kasidiarh-kai-hlia-panagiwtarou-sthn-parousiash-tou-eurwpshfod#ixzz31XDJDBM8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...