Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Xρυσή Αυγή: Αλίμονο αν την επαινούσαν;

Στην Ελλάδα σήμερα μια καταπληκτική αρμονία βασιλεύει οι τράπουλες σημαδεμένες, τα ζάρια "καραγκιοζάκια", μονά-ζυγά δικά μας . Οι κήρυκες της υποταγής και της ακινησίας κλεισμένοι στην ναρκισσίστικη γυάλα τους αναθεματίζουν τις ελεεινές πολιτικές συντεχνίες, την αναξιοκρατία, το καθεστώς, τους εργατοπατέρες, τους κουκουλοφόρους. Πέραν από μία αρθρογραφία του αναθέματος δεν μας λένε πώς και γιατί φθάσαμε ως εδώ που φθάσαμε, στο τελευταίο σκαλί στου "κακού τη σκάλα". Σε τελευταία ανάλυση κατά βάθος όλοι διαβάζουμε την ίδια εφημερίδα παρακολουθούμε την ίδια τηλεόραση Επιφανειακές αντιζηλίες, ψευδείς διενέξεις φαίνονται να τις χωρίζουν. Όταν όμως πρόκειται για το συνδικάτο των συμφερόντων, που έχει μοιράσει προς ίδιον όφελος όλα τα όργανα της εξουσίας μία ξαφνική ταυτότητα απόψεων τους ενώνει






Οι φυλλάδες τους έχουν γίνει περιτυλίγματα CD-DVD. Σε λίγο θα δίνουν αυγά, μακαρόνια  και κανά κιλό σαλάμι, για να τις αγοράζεις. Οι εκπομπές τους αρχίζουν και πιάνουν αράχνες, γιατί αυτοί σφυρίζουν κλέφτικα αλλά ο λαουτζίκος ξέρει πολύ καλά ότι όλες αυτές οι λέρες της παραπληροφόρησης, τα ασπόνδυλα της καμαρίλας, που υποδύονται τους έγκριτους «δημοσιογράφους» είναι μέρος του προβλήματος, το πιο βρώμικο. Παχιές μύγες στρογγυλοκαθισμένες στην κοπριά της διαπλοκής. Με μισθούς χιλιάδων ευρώ, χλιδάτη ζωή, παρακεντέδες των «νταβαντζήδων», κουβαλάνε τα σκουπίδια της Μαφίας του “συνταγματικού τόξου’ και κουνάνε το δάχτυλο στο “Λαουτζίκο” που δεν τρώει παντεσπάνι, αλλά αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή αυγή κάθε φορά που θα βγαίνει δυνατά και θα τους κατεβάζει τις μάσκες, θα βγάζει στο σκληρό φως του ήλιου την υποκρισία και την ανικανότητα των πολιτικατζήδων του έξωθεν εξαρτημένου πολιτικού συστήματος θα παίρνει μια γερή δόση κουτσουλιές παπαγάλου. Η Χρυσή Αυγή αγωνιζόμενη κόντρα στο βρώμικο πολιτικό ρεύμα  ακούει τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια να κράζουν και τα βλέπει να χτυπιούνται γύρω της.  Όμως, οι παπαγάλοι μόνο φασαρία κάνουν.
Οι ίδιοι λεχρίτες που για 40 χρόνια διαβουκόλησαν τον λαουτζίκο πουλώντας σοσιαλισμό και δημοκρατία, τώρα συγκροτούν την Πέμπτη Φάλαγγα της μαφίας του “συνταγματικού τόξου” Οι ίδιοι που θα τους βρείτε πάντα στοιχημένους πίσω απ’ όλες τις βρωμοδουλειές.

  • Είναι όλα εκείνοι οι καλολαδωμένοι αρουραίοι των ποικιλώνυμων Πρεσβειών και συμφερόντων εκβίαζαν Λαό και ηγεσία ότι, αν δεν ψηφιστεί το Σχέδιο Ανάν 1 θα χαθούμε, θ’ απομονωθούμε, θα καταστραφούμε.

  • Όταν τα ιπτάμενα einsatzgruppen  του NATO φεύγανε από το Αβιάνο Μεγάλη Παρασκευή για να ρίξουν βόμβες σε γυναικόπαιδα στη Σερβία και βλέπαμε τα αμερικανάκια να γράφουν επάνω στις βόμβες ειρωνικά «Happy Easter», αυτά τα καλόπαιδα περιδιάβαιναν τα κανάλια υπέρ των βομβαρδισμών.

  • Όταν οι ναρκέμποροι και νταβατζήδες του Θάτσι χρειάζονταν στήριξη, τα ίδια καλόπαιδα αρθρογραφούσαν υπέρ των κοσσοβάρων συμμοριτών.

  • Οι ίδιοι που πάντοτε δικαιολογούν τον Αττίλα στην Κύπρο, αναγνωρίζουν “αιτήματα και διεκδκήσεις” της Τουρκίας στο Αιγαίο και υποστηρίζουν το «δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού» των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης ή τα δικαιώματα των Τσάμηδων απογόνων των συνεργατών των γερμανοϊταλών φασιστών.

  • Οι ίδιοι που επιτίθενται σήμερα στην Χρυσή Αυγή είναι οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές του Γκρούεφσκι και του VMRO, των επιγόνων του Ιβάν Μιχαήλοφ, φίλου του Χίμλερ και του Άντε Πάβελιτς, ιδρυτή της αιμοσταγούς Ουστάσα, των κροατών ναζί, που ακόμη και τα SS, που υπηρέτησαν πιστά οι Σκοπιανοί με τρία εθελοντικά τάγματα, τους θεωρούσαν …βάρβαρους!

  • Είναι οι ίδιοι που βυσσοδόμησαν ασύστολα κατά του Ολυμπιονίκη Μελισσανίδη επειδή δήλωσε από το CNN ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.

  • Οι ίδιοι  που την δήλωση της Φανής Χαλκιάς:«Οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλον τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρά μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Οταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στον Θεό, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου». την  αποκάλεσαν “συλλεκτικό κρεσέντο εθνικοφροσύνης”

Διαβάστε ποιοι επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή και ανατρέξτε στο διαδίκτυο για τον βίο και την πολιτεία τους. Πάντοτε υπέρ των πάντων πλην των Ελλήνων. Όποια βρώμικη ξένη φούντα υπάρχει, την κρέμασαν στο ψωριασμένο σπαθάκι τους για τα σαράντα αργύρια. Φραγκάτοι «αριστεροί», υπηρέτες των Δυνατών. Πριν υπέρ του Σχεδίου Ανάν, της καταστροφής της Σερβίας τώρα υπέρ του αμερικανοσιωνισμού  και κατά του Πούτιν και της Χρυσής Αυγής Προσπαθούν να της  κόψουν το δρόμο. Μάταια. Απλώς τα κρωξίματα των παπαγάλων αποτελούν εγγύηση ότι πορεύεται στη σωστή κατεύθυνση. Αλίμονο αν την επαινούσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...