Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ! ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ “ΔΙΚΑΙΟΥ”

iliop-germenis25__article 

Μιας και ηγούμαστε, ως χώρα, του Συμβουλίου της Ευρώπης, ας μιλήσουμε για Ευρώπη! 
 
Ο Αρχηγός της Χ.Α. είναι ο μόνος Αρχηγός κόμματος στην Ευρώπη που είναι προφυλακισμένος, χωρίς επίσημες και ορατές κατηγορίες. Ούτε στις αφρικανικές, ούτε στις ασιατικές “δημοκρατίες” δεν συμβαίνει αυτό! 
 
Μιας και είμαστε το λίκνο της Δημοκρατίας, ας μιλήσουμε για “δημοκρατία” και πολιτικό “πολιτισμό”. 
 
Σε κανένα πολιτισμένο μέρος/κράτος/ζώνη/ της Ευρώπης η μάλλον του πλανήτη, η δικαιοσύνη, δεν αφήνει ελεύθερους εγκληματίες τρομοκράτες, δίνοντας τους “άδειες” παρόλη την αμετανόητη συμπεριφορά τους εντός φυλακής, τρομοκράτες που έχουν καταδικαστεί σε χίλια χρόνια φυλακή, δεν αφήνει μιζαδόρους, διεφθαρμένους “επιχειρηματίες” πολιτικούς ή τραπεζίτες που έχουν ζημιώσει την χώρα και τους Έλληνες με χρέη δισεκατομμυρίων ευρώ, για να συλλάβουν εκλεγμένους βουλευτές χωρίς κατηγορητήριο καταλύοντας το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και την Λαϊκή κυριαρχία. 
 
Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι, τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας κυκλοφορούν ελεύθερα, ούτε ένας βουλευτής ή υπουργός δεν έχει κληθεί σε ανάκριση για τα σκάνδαλα και τις μίζες. Και όμως σήμερα κρίθηκαν προφυλακιστέοι από τους ανακριτές και οι Συναγωνιστές – βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
 
Ο βρώμικος πόλεμος του συστήματος ενάντια στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος! Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν – Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται!
 
Ευτελισμένοι θεσμοί, ξεφτυλισμένη ζωή, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΕΡΙΑ!! Καλώς ορίσατε στο Σαμαριστάν!
Υ.Γ. Ισως να είμαστε και η τελευταία κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη… Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που θα χρειαστεί κάποτε, ελπίζω σύντομα και αρμοδίως, να την κάνουμε…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...