Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κατηγορητήριο - ρεζίλι των σκυλιών: Μετά τα αμνοερίφια ήρθαν και... τα εκπαιδευμένα πίτμπουλ!

Κατηγορητήριο - ρεζίλι των σκυλιών: Μετά τα αμνοερίφια ήρθαν και... τα εκπαιδευμένα πίτμπουλ!
Τελειωμό δεν έχει η φαντασιοπληξία των κρατικοδίαιτων μαρξιστών, οι οποίοι ελλείψει νέων ανώνυμων ψευδομαρτύρων σπεύδουν να καταθέσουν τα ψυχολογικά τους συμπλέγματα κατά της Χρυσής Αυγής, στις ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Πριν τέσσερις ημέρες, η φυλλάδα του Μπόμπολα αφιέρωσε ποταμούς μελάνης για να περιγράψει τις «συγκλονιστικές» μαρτυρίες για τάγματα εφόδου 10χρονων, τα οποία επιτίθονταν σε λαθρομετανάστες και «αντιεξουσιαστές». Σήμερα, οι αποκαλύψεις λαμβάνουν νέα διάσταση: πέραν των 10χρονων κομμάντος, η Χρυσή Αυγή «στρατολογεί» και σκυλιά, τα οποία εκπαιδεύει για να επιτίθενται σε μετανάστες!
Αυτά κατέθεσε, όπως μας ενημερώνουν οι φυλλάδες του ψεύδους και της συκοφαντίας, το μέλος των Γιατρών του Κόσμου, Αναστάσιος Υφαντής. «Από τον χειμώνα του 2012 μέχρι και την άνοιξη του 2013, διαπιστώσαμε μεγάλη αύξηση του αριθμού των θυμάτων που είχαν δεχθεί επίθεση, κυρίως πρόσωπα προερχόμενα από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Σε τέσσερις- πέντε επιθέσεις, έχουμε επίθεση από σκύλο τον οποίο έχουν οι ομάδες επίθεσης, δεν είναι αδέσποτος, αλλά τον χειρίζεται κάποιος από την ομάδα», ανέφερε ο κύριος Υφαντής.
Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον έχει η διαδικασία αναγνώρισης των θυτών των επιθέσεων από λαθρομετανάστες-θύματα. Ο μαρξιστής φαντασιόπληκτος είναι «αποκαλυπτικός»: «Τα θύματα αναγνωρίζουν κυρίως το ντύσιμο, μαύρα ρούχα, στρατιωτικού τύπου ντύσιμο, με αρβύλες ή παντελόνια με τσέπες στο πλάι και φούτερ με κουκούλα την οποία φοράνε συνήθως κατά την επίθεση. Κάποιοι από τους δράστες όπως έχει αναφερθεί, φέρουν μπλούζες με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής»!
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα μαύρα ρούχα, το στρατιωτικού τύπου ντύσιμο, οι αρβύλες και τα παντελόνια με τσέπες στο πλάι, καθώς και τα φούτερ με κουκούλα, είναι ακλόνητο τεκμήριο συμμετοχής κάποιου στη Χρυσή Αυγή και με βάση τη θεωρία της συλλογικής ευθύνης - η οποία κατά «δημοκρατικό» τρόπο ισχύει μόνο για τη Χρυσή Αυγή- πρέπει να κατηγορηθούν συλλήβδην τα στελέχη και κατ' επέκταση ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο στηρίζουν εκατομμύρια Έλληνες. Ούτε κουβέντα βεβαίως για τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ των ίδιων των λαθροεισβολέων, όπως έχει αποδειχθεί κατόπιν της διερεύνησης εγκληματικών ενεργειών από την αστυνομία, για τη συντριπτική πλειοψηφία παρόμοιων περιστατικών.
Από το θίασο εκείνων που κατέθεσαν κατά της Χρυσής Αυγής, δίχως φυσικά να παραθέτουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο το οποίο να ενοχοποιεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, δεν θα μπορούσε να λείπει ο λαθροδήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης. Η συμβολή του στον κατάλογο των «συγκλονιστικών αποκαλύψεων» είναι συγκινητική: «από δημοτικούς συμβούλους ειδικότερα κατοίκων περιοχών στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα είχα κατά καιρούς καταγγελίες για επιχειρήσεις πογκρόμ από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ότι δηλαδή επιτίθενται κυρίως σε μετανάστες, και λυπάμαι γιατί τότε δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε», δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του.
Μόλις πριν ένα μήνα όμως, οι ίδιοι αυτοί «αξιόπιστοι» δημοτικοί σύμβουλοι του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος οργάνωσαν στην περιοχή αντισυγκέντρωση κατά νόμιμης εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, στην οποία συμμετείχαν μαρξιστικές, αντεθνικές συμμορίες και λαθρομετανάστες, οι οποίοι επιδόθηκαν από κοινού στην τρομοκρατία και σε ξυλοδαρμούς εις βάρος Ελλήνων κατοίκων. Αυτά όμως, τα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι και όχι οι στρατευμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του μαρξιστικού χώρου.
Το σενάριο «μου είπαν», «άκουσα» κλπ, χρησιμοποίησε στη κατάθεσή του και ο δήμαρχος Κορίνθου. «Αρκετές φορές υπήρξαν "παρελάσεις" με 20 και παραπάνω άτομα της Χρυσής Αυγής μέσα στην πόλη της Κορίνθου σε κεντρικούς δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα και σε μία από τις περιπτώσεις υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον μεταναστών και μάλιστα σε κάποια από αυτές κυνηγώντας μετανάστες αυτοί έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν, απ' ότι μου είπαν οι συμπολίτες μου»!
Με τέτοιου είδους καταθέσεις οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, επιδιώκουν να ποινικοποιήσουν το νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όλος ο εσμός της μεταπολιτευτικής πολιτικής κάστας, η οποία κατέκλεψε το Λαό μας και ξεπουλά την δημόσια περιουσία, αριστεροί και δεξιοί κρατικοσυντήρητοι κατ' επάγγελμα ψεύτες, δίνουν από κοινού την μεγάλη μάχη για να εξαλείψουν την μοναδική απειλή των προκλητικών τους προνομίων, το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Μάταια ελπίζουν. Η θέληση του Ελληνικού Λαού είναι δεδομένη και δεν επηρεάζεται από τα συστηματικά ψεύδη του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Οι μεθοδεύσεις των συκοφαντών θα συντριβούν, η αλήθεια θα λάμψει και η Ελλάδα θα νικήσει!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/rezilia-twn-skuliwn-meta-ta-tanks-kai-ta-amnoerifia-hrthan-kai...-ta-ekpaid#ixzz2lxyRCPte

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...