Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η παράνομη βουλή των 297 συνεχίζει την βιομηχανία άρσεων ασυλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Το καθεστώς, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει διαφορετικά την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, συνεχίζει τις πολιτικές διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Μετά τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά συνεχίζει να στέλνει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συναγωνιστές βουλευτές με ανύπαρκτες κατηγορίες κατόπιν εντολών των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων καναλαρχών.
Το προεδρείο, λειτουργώντας ως φερέφωνο της μνημονιακής συγκυβέρνησης, ενοχλείται από την Αλήθεια που αποκαλύπτουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από του βήματος της Βουλής και διέκοπτε συνέχεια τους Συναγωνιστές. Οι Συναγωνιστλες κατήγγειλαν για ακόμη μια φορά την παράνομη διαδικασία και αποχώρησαν. Η άρση ασυλίας των Συναγωνιστών Κουκούτση και Κασιδιάρη ψηφίστηκε ομόφωνα από τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου!
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Κουκούτση
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Κασιδιάρη
Καταγγελία της διαδικασίας από την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια και αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής



Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-paranomh-boulh-twn-297-sunechizei-thn-biomhchania-arsewn-asulias-binteo#ixzz2m18Suiyf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...