Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ… TWITTER ΤΟΝ… ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

hannes
Γράφει ο Αντίοχος
Πως λέγεται μια χώρα στην οποία ξένοι πολιτικοί παράγοντες επεμβαίνουν δημόσια (κι ούτε καν δια λόγου ή δια τηλεφώνου, αλλά μέσω… Twitter!!!) στα εσωτερικά της, απαιτώντας να πράξει ετούτο, ή εκείνο ή τ’ άλλο και μάλιστα κατά πολιτικού κόμματος που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους του λαού της (στην περίπτωσή μας επισήμως του 7% και ανεπισήμως άνω του 20%); Μήπως προτεκτοράτο της συμφοράς; Μήπως Μπανανία του κερατά; Μήπως κατεχόμενη χώρα;
Όλα αυτά συμβαίνουν –δυστυχώς- στην περίπτωση της (πρώην;) Πατρίδας μας. Έτσι, ο Αυστριακός (μόνο;) πρόεδρος της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, έστειλε «αυστηρό» tweet στον (φον) Αντωνάκη τον… κατεχόμενο, με το οποίο του ζητά επιτακτικά (δηλαδή τον διατάζει) να αντιδράσει δυναμικά απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Ιδού το tweet-διαταγή του εκπροσώπου των διεθνών τοκογλύφων:
Hannes Swoboda ‏@Hannes_Swoboda3m
Also Nea Dimokratia must act strongly against the fascist Golden Dawn after their new aggressive acts.
Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα ενός ενδόξου έθνους!
(ΥΓ): Η… ημερησία διαταγή πάταξης της Χρυσής Αυγής είναι πολύ πρόσφατη, αμέσως μετά την κουκουέδικη προβοκάτσια στο Πέραμα. Και βέβαια, είναι απολύτως φυσικό κι επόμενο, οι διεθνείς τοκογλύφοι να απαιτούν την πάταξη των αντιπάλων των σταλινικών μαντρόσκυλών τους στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...