Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τελειώνουν τα ψέμματα του Σαμαρά - Νέο μνημόνιο με επώδυνα μέτρα μετά τις γερμανικές εκλογές

Τελειώνουν τα ψέμματα του Σαμαρά - Νέο μνημόνιο με επώδυνα μέτρα μετά τις γερμανικές εκλογές
Παρά το γεγονός ότι οι διαψεύσεις για τα, χοντροειδέστατα και προκλητικότατα ,ψέμματα της συγκυβέρνησης προς τον Ελληνικό Λαό, έρχονται από παντού, ο Αντώνης Σαμαράς και η θλιβερή υπουργική κουστωδία του εξακολουθούν να θριαμβολογούν και να χλευάζουν, ουσιαστικά, τους χιλιάδες των αυτοκτονηθέντων και τους εκατομμύρια των απελπισμένων, που στενάζουν υπό το ζυγό του μνημονίου. Το τελευταίο περιστατικό στην λίστα των προκλήσεων Σαμαρά ήταν η χθεσινή δήλωση του στα πλαίσια ημερίδας της εφημερίδας “Herald Tribune”, όπου και δήλωσε ότι σε έξι χρόνια η χώρα θα είναι όπως πριν την κρίση.
Το γεγονός ότι ψεύδεται ασυστόλως ο κ. Σαμαράς είναι πασιφανές και εμφανές, αφού όλοι πλέον μιλάνε για ένα νέο μνημόνιο που έρχεται μετά τις γερμανικές εκλογές. Η διάψευση του “success story” έχει γίνει πλέον πανηγυρική, αφού οι επιχειρήσεις είτε κλείνουν, είτε μεταφέρονται ταχέως εκτός χώρας, ώστε να αποφύγουν την καταστροφή. Οι κάτοικοι της χώρας διάγουν εν πλήρει δυστυχία συγκρινόμενη ίσως με αυτή τριτοκοσμικών χωρών και το χρηματοδοτικό κενό μοιάζει τεράστιο. Σήμερα, μόλις, η εφημερίδα Financial Times κάνει λόγο για ένα νέο πακέτο ύψους 15 δισ. ευρώ, το οποίο θα έρθει μετά τις γερμανικές εκλογές, συνοδευόμενο από ένα νέο πακέτο μέτρων.
Φυσικά, η εφημερίδα δεν είπε κάτι νέο, αλλά απλά συγκέντρωσε τις παραδοχές ευρωπαίων αξιωματούχων, οι οποίοι τυγχάνουν αφεντικά του Σαμαρά και τον διαψεύδουν στο παραμύθι «για μνημόνιο άνευ μέτρων», που έχει αρχίσει και ψελλίζει αφότου έγινε τελείως ρεντίκολο στο θέμα της Ελληνικής Οικονομίας.
Στο μόνο που αποδεδειγμένα έχει δίκιο ο κ. Σαμαράς, όταν λέει ότι η χώρα θα είναι σε 6 χρόνια, όπως πριν την κρίση, είναι άμα αναφέρεται στο χρέος το οποίο από τώρα είναι στα προ κρίσεως επίπεδα. Οι θυσίες του Ελληνικού Λαού πετάγονται στο κενό, όσο οι ελλαδικές κυβερνήσεις παραμένουν υποτελείς στα διεθνή κέντρα αποφάσεων και ακολουθούν την αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου. Μόνη λύση η πραγμάτωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής. Η επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, η εθνικοποίηση των χρεοκοπημένων τραπεζών, ο λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και η διαγραφή των επαχθών χρεών, η καταγγελία των μνημονίων και η εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου, που η κυβέρνηση των δοσιλόγων ξεπουλά έναντι πινακίου φακής. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/teleiwnoun-ta-psemmata-neo-mnhmonio-me-epwduna-metra-meta-tis-germanikes-ek#.UjjJdMb8G0o#ixzz2fBhuMTD2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...