Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Σύντομα και στην Ελλάδα: περιοχή του Βερολίνου απαγορεύει τον εορτασμό των Χριστουγέννων

Σαφή δείγματα για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την Ευρώπη του μέλλοντος από κοινού οι διεθνιστές της αριστεράς και οι κοσμοπολίτες της δεξιάς, έρχονται από την πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, όπου οι αρχές προχώρησαν σε μια πρωτοφανή απόφαση: την απαγόρευση του δημόσιου εορτασμού των Χριστουγέννων!
Αιτία της προκλητικής αυτής απόφασης, η απαίτηση των κομμάτων της Αριστεράς να πάψουν οι χριστιανοί να τιμούν δημοσίως τις θρησκευτικές τους εκδηλώσεις, προκειμένου να μην προκαλούνται οι μουσουλμάνοι μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει το Βερολίνο! Σε αυτή τη γραμμή κινείται η απόφαση των δημοτικών αρχών, οι οποίες και ανακοίνωσαν πως τα Χριστούγεννα επιτρέπονται πια μόνο στο σπίτι για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από πιστούς άλλων θρησκευτικών δογμάτων. Η εφημερίδα «Berliner Zeitung» αναφέρει χαρακτηριστικά πως «οι αρχές του Friedrichshain-Kreuzberg του Βερολίνου, δεν επιτρέπουν τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε δημόσιους χώρους ή δρόμους. Μονάχα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να στηθεί σε μια κεντρική τοποθεσία, η οποία και θα διατεθεί εκ των προτέρων από τις αρχές».
Κι αν κάποιοι θεωρούν ότι αυτά δεν πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα, να υπενθυμίσουμε τις απαγορεύσεις του αριστερού δημάρχου της Αθήνας Καμίνη, σε διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα που χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες γιορτάζουν το ραμαζάνι σε κεντρικές πλατείες και δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας. Είναι βέβαιο, πως η συγκεκριμένη είδηση θα χαροποίησε ιδιαιτέρως τους εν Ελλάδι «προοδευτικούς» των ανθελληνικών κομμάτων και της αντεθνικής πνευματικής υποκουλτούρας, οι οποίοι πλέον θα αναμένουν ανάλογες αποφάσεις και στη Πατρίδα μας. Προς αυτή άλλωστε την κατεύθυνση ωθεί και ο εντεινόμενος κρατικός ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων, ο οποίος και ενθαρρύνει στο μέγιστο βαθμό την ασυδοσία και την εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων.
Εν κατακλείδι, θα πρέπει να καταστεί σε όλους τους Έλληνες σαφές το γεγονός ότι ο επιβαλλόμενος από τα σιωνιστικά κέντρα αποφάσεων σχεδιασμός της πολυφυλετικής κοινωνίας θα υποχρεώσει όλους τους Έλληνες να αναθεωρήσουν τον τρόπο ζωής, τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, την κουλτούρα ενός Λαού, όπως τουλάχιστον γνώριζε όλα τα παραπάνω μέχρι σήμερα. Συνεπώς, είτε ο Λαός αυτός θα αποδεχτεί την επιστροφή στο σκοταδισμό και την είσοδο στην παγκόσμια σιωνιστική τυραννία, είτε θα αντισταθεί με κάθε κόστος για να διαφυλάξει την εθνική του ταυτότητα και την πολιτισμική του κληρονομιά


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suntoma-kai-sthn-ellada-periochh-tou-berolinou-apagoreuei-ton-eortasmo-twn#.UjSB_cb8G0o#ixzz2esjGVugi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...