Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση Δένδια κατά Χρυσής Αυγής μέσω... σερβικής εφημερίδας - Η απάντησή μας


Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ επιτίθεται πάλι στην Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά μέσω εφημερίδας της... Σερβίας! Και στην άκρη του κόσμου να βρεθεί ο κος. Δένδιας πάλι η Χρυσή Αυγή θα του προκαλεί εφιάλτες. Συλλυπούμαστε τους παράγοντες της ΝΔ και τους υποσχόμαστε πως σύντομα το Εθνικιστικό Κίνημα θα είναι πρώτη πολιτική δύναμη και θα τους απαλλάξει από το άγχος της εξουσίας.



Όσον αφορά την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, όσα λέει ο ΠΡΟ-ΠΟ αποτελούν ανέκδοτο. Ο ίδιος ο Σαμαράς έχει παραδεχθεί πως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. Παρ' όλα αυτά ο Δένδιας θεωρεί ότι παράγει έργο, επειδή έκλεισε χίλιους αλλοδαπούς στην Αμυγδαλέζα, τους έβαλε air condition και αυτοί τα έσπασαν όλα και σηκώθηκαν κι έφυγαν.



Απαιτούνται σκληρά κατασταλτικά και σωφρονιστικά μέτρα για να περιοριστούν τα μείζονα προβλήματα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης. Απαιτείται πρωτίστως πολιτική βούληση και άμεση καταγγελία της ανθελληνικής συνθήκης Δουβλίνο-ΙΙ. Απαιτείται μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή που θα ενδιαφερθεί για τον Έλληνα, θα επιβάλλει επιτέλους τον νόμο και θα καθαρίσει την χώρα από όλα τα εγκληματικά στοιχεία.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...