Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τρεις κι ο κούκος οι συριζαίοι στην Θεσσαλονίκη – Τζάμπα η πασοκοποίηση

Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν προβάλλει φωτογραφίες από την εκδήλωση – φιάσκο για να μην θιχτεί το “πουλέν” του καθεστώτος. 
Η χθεσινή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον Αλέξη Τσίπρα, όπως έγραφαν τα καθεστωτικά μέσα της διαπλοκής που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Το εγχείρημα θύμιζε έντονα το ΠΑΣΟΚ σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να σταλεί στον κόσμο το απαραίτητο μήνυμα. Ξεκινώντας από τον χώρο της εκδήλωσης που ήταν ο ίδιος με την συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1985 και φτάνοντας μέχρι το βαθύ πασοκικό πράσινο που δέσποζε στις περισσότερες των πινακίδων, είχαμε μία πασοκική επικοινωνιακή επίθεση από την οποία έλειπε μόνο το ζιβάγκο και η καπηλεία του Carl Orff.
Ο Τσίπρας φιλοδοξεί να γίνει ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται τόσο επικοινωνιακά, όσο και ουσιαστικά, αφού έχει μαζέψει στον ΣΥΡΙΖΑ όλη την πλέμπα του παλιού ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε την Ελλάδα. Όμως, όπως αποδεικνύεται παρά το γεγονός ότι έχει γεμίσει πασόκους, δεν καταφέρνει να συγκινήσει κανένα Έλληνα, αφού όπου πάει είναι τρεις κι ο κούκος.
Αυτό, λοιπόν, που δεν είπαν τα καθεστωτικά κανάλια σχετικά με την συγκέντρωση του Τσίπρα στον Λευκό Πύργο, είναι ότι δεν κατάφερε να μαζέψει παρά μερικούς θλιβερούς συριζαίους και λαθρομετανάστες, οι οποίοι περιφέρονταν στον χώρο αραιά – αραιά «σαν τις άδικες κατάρες», στην προσπάθεια τους να φανούν στις κάμερες.Οι εικόνες, όμως, είναι σαν χίλιες λέξεις οπότε σας τις παραθέτουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...