Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Και τα... “παιδιά της σφαλιάρας” υβρίζουν και καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή

Και τα... “παιδιά της σφαλιάρας” υβρίζουν και καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή

Με χρονοκαθυστέρηση σαν τα χρηματοκιβώτια λειτουργεί η ΝΔ και εξέδωσε κατόπιν της εορτής ανακοίνωση για τον τραμπούκο του ΚΚΕ που έκανε παράνομη αφισοκόλληση με τα φιλαράκια του στο Πέραμα.
Ο Παπαμιμίκος, πρώην επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ και νέος "άρχοντας" της ΝΔ, εξέδωσε έναν λίβελο σχετικά με το στημένο "συμβάν" τον οποίο και παραθέτουμε αυτούσιο:

«Η ωμή βία και η μισαλλοδοξία που καλλιεργούν ορισμένοι τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να τραφούν από αυτή στη συνέχεια, δεν πρέπει να αποτελεί για κανέναν αντικείμενο επικοινωνιακών χειρισμών. Αντίθετα, είναι ζήτημα ουσίας που απασχολεί τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν συμμορίες του κοινού εγκλήματος. Ως Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι που επιθυμούν οι θιασώτες του ναζισμού, ώστε να φαίνονται τα μόνιμα θύματα του συστήματος και να ενισχύουν το δήθεν αντισυστημικό τους προφίλ. Για όσους διαπράττουν εγκληματικές πράξεις, υπάρχει η ποινική νομοθεσία».
Ο Παπαμιμίκος όταν έγραφε αυτή την ανακοίνωση δεν φορούσε τα μοδάτα επώνυμα γυαλάκια του, είδε την "αφίσα" αλλά δεν βλέπει την Ελληνική κοινωνία που αργοπεθαίνει. "Δημοκρατία" με δύο μέτρα και με δύο σταθμά δεν είναι δημοκρατία, όπως και να το κάνουμε. Αν μη τι άλλο είναι θράσος να μας κάνουν μάθημα περί δικαιοσύνης και ευνομίας αυτοί που έχουν ξεπουλήσει το μέλλον των παιδιών μας στους τραπεζίτες και στους Γερμανούς και έχουν αφήσει τον Ελληνικό λαό έρμαιο στα κοράκια πάσης φύσεως και προελεύσεως.
Ομιλούν για ωμή βία αυτοί που απαξιώνουν την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη, αυτοί που έχουν κάνει τις φυλακές ξενοδοχεία και τις πόλεις φυλακές. Αυτοί που μιλούν περί "αντιρατσισμού", δίνουν περισσότερα προνόμια στους λαθροεισβολείς και μετά τους "ελληνοποιούν" για να αντλήσουν φρέσκα ψηφαλάκια.

Ομιλούν περί "ναζισμού" οι υπάλληλοι των Γερμανών και των τραπεζών τους, αυτοί που χαρίζουν θαλασσοδάνεια και χτίζουν αυτοκρατορίες από τις "χορηγίες", αυτοί που βόσκουν μέσα σε χρεοκοπημένα κόμματα, έχουν φτιάξει κομματικούς στρατούς με χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο και μετά υπογράφουν μνημόνια για να πληρώσει ο Ελληνικός λαός τα σπασμένα και τα "κουβαρνταλίκια" τους στους μεγαλοκαρχαρίες.

Ομιλούν για συμμορίες κοινού εγκλήματος όταν η δικιά τους "συμμορία" ξεπουλάει όλους τους κοινωφελείς οργανισμούς για ένα κομμάτι ψωμί και έχει μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις κατά 60%. Αυτοί που έχουν δημιουργήσει δύο εκατομμύρια άνεργους. Αυτοί που έχουν σχεδόν αφανίσει την Ελληνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο και έχουν δημιουργήσει αλβανική στην Ελλάδα. Αυτοί που "πούλησαν" την Κύπρο πριν σαράντα χρόνια και ακόμα έχουν κλειστό τον φάκελο της Κύπρου, αυτοί που αφήνουν το τουρκικό προξενείο στην Θράκη να ασκεί ανθελληνική πολιτική και πιέσεις στους Έλληνες της Θράκης.

Ομιλούν για ποινική νομοθεσία αυτοί που έχουν ποινικοποιήσει την ιδιοκτησία με τα χαράτσια και τα υπερκοστολογημένα δημοτικά τέλη, την υπερφορολόγηση των πάντων εκτός των πολυεθνικών και των υπεράκτιων εταιρειών. Αυτοί που έλεγαν στον Λαό να επενδύσει στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και μετά τους χάρισαν ένα "γερμανικό" κούρεμα και απόγνωση.

Ομιλούν για επικοινωνιακό χειρισμό αυτοί που έχουν κάνει τα ΜΜΕ παραρτήματα των γραφείων Τύπου τους και την κρατική τηλεόραση τσιφλίκι τους, αυτοί που βιάζουν την Αλήθεια όπως έχουν βιάσει την ζωή του απλού πολίτη, αυτοί που έχουν κάνει την αστυνομία εταιρεία σεκιούριτι και πλέον για να έχεις δημόσια ασφάλεια θα πρέπει να έχεις χρήμα.

Υπάρχει και κάτι στο οποίο συμφωνούμε με τον Παπαμιμίκο: «για όσους διαπράττουν εγκληματικές πράξεις υπάρχει η ποινική νομοθεσία» και έτσι θα αντιμετωπιστούν όλοι αυτοί όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει την Εθνική κυβέρνηση της Πατρίδας, σαν κοινοί εγκληματίες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-to-paidi-ths-sfaliaras-milaei-gia-sfaliares-kai-oi-ellhnes-pethainoun#.UjX-gMb8G0o#ixzz2ezK9sOn5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...