Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

"Σφαλιάρες" επιχειρημάτων από την συναγωνίστρια Ε. Ζαρούλια... έρμε φιλάνθρωπε τι την ήθελες την αναφορά στο σύνταγμα;

Αμάν με αυτή την επιμονή της συνιστώσας Δραγασάκη. Μετά σου λένε ότι η Χ.Α ανεβαίνει και γίνεται δεύτερο κόμμα και μάλιστα μην σας ξενίζει και με βλέψεις πλειοψηφικού ρεύματος για κυβέρνηση σωτηρίας.
Δείτε πρώτα το video και τα σχόλια από το enikos.gr:

Σχόλια (1)
  • κξΤρίτη 23 Ιουλίου 2013, 20:47
    Μα τι λέει ο Δραγασάκης;

    Το σύνταγμα της Ελλάδας, λέει, δεν διακρίνει τους ανθρώπους σε Έλληνες και μη...

    Μπα;;;!!!

    Δηλαδή το γνωστό άρθρο: "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στόν πατριωτισμό των Ελλήνων", σε ποιους αναφέρεται;

    Η Ελλάς, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ κλπ, είναι έθνος-κράτος. Λυπούμεθα αν είστε διεθνιστές και δεν σας αρέσει. Ιδρύθηκε κατόπιν του εθνικού απελευθερωτικού κινήματος του 1821. Φτιάχτηκε για Έλληνες, και αυτό διαποτίζει το Σύνταγμα απ᾽άκρη σ᾽άκρη.

    Λοιπόν, ότι ο πρόεδρος της Βουλής (τρομάρα του) θα έλεγε τέτοια ΚΟΤΣΑΝΑ, δεν το περίμενα. Γρήγορα τον φρούραρχο, να τον μαζέψει. :)

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια. Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλιάκου ξεκίνησε την ομιλία της καταγγέλλοντας "τον παράνομα εκλεγμένο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον αποτυχημένο υπουργό Προστασίας του Πολίτη ή σωστότερα του λαθρομετανάστη, Νίκο Δένδια, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι καταπατούν το Σύνταγμα εκδίδοντας παράνομες αποφάσεις".

Εμποδίζουν, είπε, "ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το κοινωνικό του έργο όπως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο". Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση του κ. Καμίνη ο οποίος χαρακτήρισε παράνομη τη διανομή τροφίμων που έχει προγραμματίσει για αύριο στην Πλατεία Αττικής η Χρυσή Αυγή. Η κυρία Ζαρούλια είπε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

"Θα διανείμουμε φρούτα, ζυμαρικά, κρέας και ρουχισμό μόνο σε Έλληνες", ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου της βουλής Γιάννη Δραγασάκη.

"Αυτό το 'μόνο σε Έλληνες' μπορούσατε να το πείτε εκτός κοινοβουλίου", τόνισε απευθυνόμενος στη βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο κ. Δραγασάκης. 

"Σας ενοχλεί ε;" του απάντησε η Ελένη Ζαρούλια, κάνοντας λόγο για "παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος"

"Το Σύνταγμα στο οποίο έχετε ορκιστεί λέει ότι δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα διακρίσεις. Αυτά που λέτε παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα", ανταπάντησε ο κ. Δραγασάκης.

"Καμία παραβίαση. Να μου δείξετε που το λέει. Φέρτε μου το νόμο" του είπε ...
η κυρία Ζαρούλια σε υψηλούς τόνους.

"Εσείς είστε παράνομοι. Όχι εμείς.Έχουμε δικαίωμα να διανείμουμε τα τρόφιμα όπου θέλουμε. Δεν είμαστε κλέφτες", πρόσθεσε.


Σχόλιο: Η ατυχής αναφορά του Δραγασάκη στο σύνταγμα μάλλον τον εκθέτει.
Διαβάστε εδώ τα επίμαχα άρθρα, καθώς επίσης: 
'Αρθρο 4 - (Ισότητα των Ελλήνων)
'Αρθρο 22 - (Προστασία της εργασίας) 
'Αρθρο 25 - (Αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου, προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων)
 'Αρθρο 26 - (Διάκριση των εξουσιών)
'Αρθρο 44 - (Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δημοψηφίσματα, διαγγέλματα)
 Αρθρο 46 - (Διορισμός και παύση δημοσίων υπαλλήλων, απονομή παρασήμων)
Αρθρο 57 - (Ασυμβίβαστα έργα)  
'Αρθρο 60 - (Δικαίωμα ψήφου, παραίτηση από το αξίωμα) 
'Αρθρο 61 - (Ανεύθυνο των βουλευτών) 
'Αρθρο 62 - (Ακαταδίωκτο των βουλευτών) 
'Αρθρο 63 - (Αποζημίωση, ατέλειες, απουσίες)
'Αρθρο 80 - (Μισθός, σύνταξη, χορηγία, αμοιβή, νόμισμα) 
'Αρθρο 84 - (Εμπιστοσύνη της Βουλής - αρχή της δεδηλωμένης) 
'Αρθρο 85 - (Ευθύνη των Υπουργών) 
'Αρθρο 86 - (Δίωξη κατά μελών της Κυβέρνησης, Ειδικό Δικαστήριο)
 Αρθρο 103 - (Δημόσιοι υπάλληλοι)
'Αρθρο 108 - (Απόδημος ελληνισμός)

Τι να σχολιάσω από τα παραπάνω άρθρα και για το τι προβλέπεται;
Θα μας έπαιρνε ένα τεράστιο όγκο επιχειρημάτων που θα μπορούσαμε να μιλάμε και να γράφουμε μέρες;
Η βλακώδης επιμονή των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ  να δίνουν προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες από τους ντόπιους εξαθλιωμένους έλληνες πολίτες έχει καταντήσει εκτός από βαρετό στα όρια του εξοργιστικού. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Δραγασάκης όταν πάει στο σπίτι τους ταΐζει τους γείτονες πρώτα και μετά τρώει αυτός και η οικογένειά του;
Έχουμε χάσει το μέτρο σε αυτή τη χώρα. Από τη μια η Χ.Α. να προκαλεί με το να δίνει έμφαση στο "Μόνο Έλληνες" η δε συνιστώσα του Δραγασάκη και κάποιων άλλων να θέλουν να ταΐσουν όλα τα Βαλκάνια, την μέση, την εγγύς και την άπω ανατολή, μη εξαιρούμενου και αυτής της Αφρικής.
Νισάφι πια με αυτές τις γελοιότητες όταν στην χώρα μας εισέρχονται σωρηδόν λαθραίοι και εγκληματικά στοιχεία να επιμείνουν κάποιοι ακόμη πιο γελοίοι να τους ταυτίζουν με τους καταγεγραμμένους έλληνες πολίτες, για αυτούς τους πολίτες που έχει συνταγματικά θεσπιστεί να έχουν εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις...
Τώρα για να μην πιάσουμε τα Δουβλίνα και τα ευρωπαϊκά κατοχικά φιρμάνια που μας έχουν δέσει χειροπόδαρα θα φάμε όλο το καλοκαίρι να γράφουμε και να επιχειρηματολογούμε.
Για αυτό θα πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να μαζέψει του κάθε είδους "ευαίσθητους" δραγασάκηδες και να τους συνετίσει ήνα του πουν πόσα χρήματα από αυτά που εισπράττουν, από το δημόσιο κάνοντας μας τηλεκριτική και τηλεελεημοσύνη... τα μοιράζουν στους πεινασμένους (λαθραίους και μη)  και τότε συζητάμε για το πως μια χώρα εδώ και τρία χρόνια κατάντησε τριτοκοσμική και με χιλιάδες πεινασμένους, άστεγους και προνομιούχους σε φαβιέλες στην Κινέττα.   
Επίτελους δραγασάκηδες βγάλτε στο σκασμό και μην προκαλείται με τα χορτασμένα στομάχια σας τον πληγωμένο από υπερηφάνεια συμπατριώτη μας και μην κάνετε αβάντα στην Χ.Α με την στείρα κριτική σας.
Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα:  Μάζεψε τους δραγασάκηδες θα σου κλείσουν το μαγαζί

Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...