Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Κόντρα Αλβανών και Πακιστανών στη Χερσόνησο

Μια… αλλιώτικη καταγγελία, έγινε χθες μέσω του κρητικού blog creteplus.gr. Μια καταγγελία Αλβανών κατά Πακιστανών! Ιδού:

Κόντρα Αλβανών και Πακιστανών στη Χερσόνησο

«Ανάστατη είναι η κοινότητα των Αλβανών, οι οποίοι μένουν εδώ και χρόνια στην περιοχή της Χερσονήσου – έχοντας αποκτήσει μάλιστα οικογένειες, αλλά και δικά τους καταστήματα – από τη δράση Πακιστανών. Κάποιοι εκ των Πακιστανών μεταναστών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, προκαλούν μικροεπεισόδια και προβλήματα στην περιοχή. Περιστατικά όμως, τα οποία – λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται στην κοινωνία – οδηγούν τους ντόπιους στο γενικό συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί είναι υπεύθυνοι για ό,τι κακό προκαλείται, τσουβαλοποιώντας τους ανθρώπους. “Εμείς μένουμε στην περιοχή της Χερσονήσου 15 και 20 χρόνια. Έχουμε κάνει τις οικογένειες μας εδώ και έχουμε αποκτήσει επιχειρήσεις. Δεν δημιουργούμε προβλήματα και θεωρώ ότι είμαστε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας. Όμως θεωρούμαστε εξίσου υπεύθυνοι για όποιο περιστατικό προκαλείται, άδικα, αφού τις περισσότερες φορές υπαίτιοι είναι οι Πακιστανοί που ζουν παράνομα εδώ”, αναφέρει στο CretePlus.gr Αλβανός εργαζόμενος σε επιχείρηση της Χερσονήσου. Μάλιστα ο ίδιος επισημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν δημιουργηθεί και ιδιότυπα γκέτο, καθώς υπάρχουν καταστήματα, στα οποία συχνάζουν μόνο κάποιες κατηγορίες ανθρώπων και αποκλείονται κάποιες άλλες…».

Κατ’ αρχάς, πρέπει τάχιστα να ενημερωθεί ο πολύς… Μιούζνιεκ, για να… επέμβει άμεσα και να πατάξει τους Αλβανούς… ρατσιστές. Κατά δεύτερον, εδώ μπερδεύεται πολύ το πράμα. Διότι, ποιανού το μέρος πρέπει να πάρουν τώρα οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της αριστεράς (και της… προόδου), τα Παρατηρητήρια, η Διεθνής Αμνησ(τ)ία, οι οργανώσεις «για τα δικαιώματα», «κατά της ρατσιστικής απειλής» κ.τ.λ.; Εδώ σας θέλω «αλληλέγγυοι»! Εδώ και τώρα πάρτε θέση, άμα σας βαστάει!

Φυσικά, οι «αλληλέγγυοι» πολύ θα ήθελαν να πάρουν θέση υπέρ των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» από το Πακιστάν, για λόγους ευνόητους. Φοβούνται, όμως, να μην τσαντίσουν και τους Αλβανούς, διότι τότε θα έχουμε σκηνές απείρου αντιρατσιστικού κάλλους…
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...