Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Συνεχίζει τα (α λα Γιωργάκη) δωρεάν ταξίδια αναψυχής ο Τσίπρας. Σήμερα πάει ...London


Στη Βρετανία μεταβαίνει από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας που συνεχίζει τα ταξίδια αναψυχής (α λα Γιωργάκη) και τις... "επαφές" του στο εξωτερικό. 

Σήμερα το απόγευμα (α λα Γιωργάκη), αναμένεται να μιλήσει στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics σε εκδήλωση υπό τον τίτλο "Greece’s way out of the crisis".

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Λονδίνο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει... στενές επαφές και συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της σκιώδους κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος, με κινήματα και σωματεία συνδικάτων και θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 16:30 προγραμματίζεται συνάντηση του Αλέξη Τσίπα με αντιπροσωπεία βουλευτών και μέλη της σκιώδους κυβέρνησης των Εργατικών στη Βουλή. Την ίδια ημέρα στις 18:30-20:00 αναμένεται να μιλήσει σε εκδήλωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου. 

Το Σάββατο στις 10:00 το πρωί αναμένεται να συναντηθεί με την κίνηση Coalition of Resistance, την πρωτοβουλία Greek Solidarity Campaign και Σωματείο συνδικάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...