Κυριακή 14 Μαΐου 2017

6 Μαίου 2013 - 6 Μαίου 2017 : 5 χρόνια ασυμβίβαστου αγώνα εντός και εκτός Βουλής

Τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κέρδισε το 7% των Ελλήνων και εξέλεξε για πρώτη φορά ένα εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα βουλευτές. Πίστεψαν αυτοί που στο όνομα της ξενοκρατίας ποδηγετούν τον λαό μας και ξεπουλάνε την Πατρίδα ότι ήταν ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης γι’ αυτούς που θα περάσει. Πίστεψαν ότι με τις φυλακές και με τις σφαίρες των δολοφόνων θα μας λυγίσουν. Έκαναν λάθος!

Μάιος του 2017 και συμπληρώνονται πέντε χρόνια με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυριολεκτικά εναντίον όλων να παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη στις καρδιές των Ελλήνων. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν την φωνή της Αλήθειας να σιγήσει, μα δεν θα το κατορθώσουν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε για να μείνει και θα μείνει ας το πάρουν απόφαση και στην χειρότερη περίπτωση γι' αυτούς θα γίνει ένας μύθος, ο μύθος της απελευθερώσεως του Έθνους από την ξενοκρατία.

Πέντε έτη Αγώνων και Θυσιών, χαλύβδωσαν το εθνικιστικό φρόνημα και γιγάντωσαν τον ατσάλινο όγκο της Ελληνικής Θέλησης για Ελευθερία και Δικαιοσύνη.
Πορευόμαστε δίχως αναπαμό, σ' έναν άνισο αγώνα προάσπισης των δικαίων του Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος, στο πλευρό εκείνων που εξαθλιώνονται συνειδητά από τις κυβερνήσεις-μαριονέτες των δανειστών και των διεθνών τοκογλύφων. Κριτές μας, δεν είναι οι πληρωμένοι λακέδες καναλιών κι εφημερίδων, μήτε οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού» τόξου, αλλά οι Αγέννητοι και οι Νεκροί του Μεγάλου μας Έθνους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/6-maiou-2012-6-maiou-2015-tria-chronia-politikou-agwna-ths-chrushs-aughs-st#ixzz4h2DstRxE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...