Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ



Το ότι τρέμουν τα συριζόμουτρα την Χρυσή Αυγή στο εσωτερικό της χώρας, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τώρα, όμως, άρχισαν να την τρέμουν και στο εξωτερικό!
Έτσι, με αφορμή την δραστηριοποίηση πυρήνων του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών σε πολλές πόλεις της γης, όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός, οι συριζομούρηδες του τμήματος «Ελληνισμού της Διασποράς» (πρώτη φορά εμφανίζεται αυτό το… εξωτικό φρούτο) εξέδωσαν ειδική ανακοίνωση για τους αποδήμους, με την οποία τους καλούν να γυρίσουν την πλάτη στην Χρυσή Αυγή. Ιδού και η σχετική ανακοίνωσή τους:
Όπου υπάρχουν Έλληνες να γίνουν προπύργια ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τη Χρυσή Αυγή.
«Το Τμήμα Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί όλους τους Έλληνες που βρίσκονται στη ξενιτιά να απομονώσουν τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Όλες οι οργανωμένες εκφράσεις του Ελληνισμού της Διασποράς, Κοινότητες, Ομοσπονδίες, Σύλλογοι Γονέων, Σύλλογοι Πολιτισμού, Εθνικοτοπικές Οργανώσεις, κάθε μορφή οργάνωσης, θα πρέπει να απομονώσουν και να εμποδίσουν την δράση των αποβρασμάτων της χειρότερης ανθρώπινης έκφρασης του ναζισμού και του φασισμού.
Μαζί με το προοδευτικό αριστερό κίνημα στις χώρες υποδοχής ο ελληνισμός της Διασποράς θα πρέπει να κλείσει τον δρόμο στους Έλληνες νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοκρατικές και αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας.
Οι περισσότεροι Έλληνες της Διασποράς που έζησαν στο πετσί τους της ξενοφοβία και το ρατσισμό δεν μπορούν και δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με τους υμνητές των φυλετικών διακρίσεων και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Οι μνήμες του ναζισμού και του φασισμού είναι νωπές για τον Ελληνικό λαό όπως και για τους λαούς όλου του κόσμου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ χαιρετίζει την καταδικαστική τοποθέτηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας όπως και τις αντιδράσεις δεκάδων κοινοτήτων, ειδικά στην Ευρώπη ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Παρόμοιες τοποθετήσεις θα πρέπει να πάρουν όλες οι Κοινότητες και Ομοσπονδίες σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Μέσα από τις γραμμές των οργανωμένων εκφράσεων του Ελληνισμού της Διασποράς θα πρέπει να ξεπηδήσει ένα πλατύ ενωτικό και μαζικό κίνημα ενάντια στους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Η κάθε κοινότητα, ο κάθε σύλλογος, αλλά και κάθε ενορία σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου υπάρχουν Έλληνες να γίνουν προπύργια ενάντια στον φασισμό, το ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη ναζιστική έκφραση της Χρυσής Αυγής».
Και βέβαια, οι απόδημοι Έλληνες δεν είναι… αμερικανάκια, όπως νομίζουν οι… φωστήρες του ροζ συνονθυλεύματος. Θυμούνται πολύ καλά ποιοι έλεγαν ότι «και οι δικοί μας μετανάστες τα ίδια έκαναν» και τους αποκαλούσαν «κλέφτες», «κακοποιούς», «γκάνγκστερ» κ.τ.λ., για να δικαιολογήσουν την εγκληματικότητα των αγαπημένων και προστατευομένων τους λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Θυμούνται πολύ καλά ποιοι τους αρνούνται το δικαίωμα ψήφου από τον τόπο κατοικίας τους στις ελληνικές εκλογές, δικαίωμα που έχουν πλέον οι πάντες, ακόμα και οι… κάφροι της Αφρικής, γιατί είναι «πολιτικά ανώριμοι», «καθυστερημένοι», «δε γνωρίζουν καλά ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα», «θα αλλοιώσουν τη βούληση του ελληνικού λαού» κ.τ.λ. Τώρα τους θυμήθηκαν, λοιπόν, τους απόδημους; Τώρα πια είναι πολύ αργά!
(ΥΓ): Προς φίλο αναγνώστη που μας εγκάλεσε γιατί δημοσιεύουμε ολόκληρες τις ανακοινώσεις ή τα δημοσιεύματα του αριστερού και του καθεστωτικού τύπου: εμείς δεν τους φοβόμαστε, ούτε αυτούς ούτε την προπαγάνδα τους. Αυτοί οι… χέστηδες δεν τολμούν να βάλουν ούτε μια σειρά από ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, φοβούμενοι μήπως ξυπνήσουν οι αναγνώστες τους (όσοι απ’ αυτούς είναι τίμιοι…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...