Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Χρυσής Αυγής: Η κυβέρνηση διαγράφει σκάνδαλο 30 εκατομμυρίων ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός ξεμπρόστιασε την κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, αλλά και το υπόλοιπο "συνταγματικό τόξο" που με ανήκουστες νομοθετικές ρυθμίσεις διαγράφουν σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ.
Αρχικά, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής επεσήμανε πως πρώτη η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για την επαναφορά μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά και πως θα υπερψηφίσει την εν λόγω ρύθμιση.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο περιβόητο άρθρο 56α, με το οποίο η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ διαγράφει σκάνδαλα για τα οποία έχει περάσει 20ετία.
Συγκεκριμένα το 1997 πραγματοποιήθηκαν οι παγκόσμιοι Αγώνες στίβου στην Αθήνα, για την "Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή" των οποίων το Ελεγκτικό Συμβούλιο του κράτους εξέδωσε έκθεση με την οποία αποφάνθηκε πως είναι υπεύθυνοι για την κλοπή 30 εκατομμύρια ευρώ!
Μάλιστα, το 2014 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ είχαν προστρέξει να καταθέσουν τροπολογία για να συγκαλύψουν τις εν λόγω οικονομικές ατασθαλίες. Τότε ο νυν αντιπρόεδρος της Βουλής, Κουράκης είχε διαφωνήσει λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο ακυρώνονται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, είχε μάλιστα υπογράψει την εν λόγω επαίσχυντη τροπολογία και είχε τότε καταγγείλει ότι οι εμπλεκόμενοι του οργανισμού "Αθηνά 1997" δεν ανήκαν μόνο στο Πασόκ και την ΝΔ, αλλά σε ολόκληρο το "συνταγματικό τόξο", καθώς υπήρχαν και ενεργά μέλη του Σύριζα.
Η κυβέρνηση του Σύριζα, αλλά και οι "σύντροφοι" του ΚΚΕ διαφώνησαν με το ελεγκτικό συνέδριο και συμφώνησαν να μην αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που έκλεψαν τα 30 εκατομμύρια ευρώ!
Η εν λόγω τροπολογία κηρύχθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο αντισυνταγματική, αλλά έρχεται σήμερα η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ να ξεπλύνει ακόμα ένα σκάνδαλο!
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να ξεμπροστιάζει τους κλέφτες και να αποκαλύπτει τα σκάνδαλα των "δημοκρατών".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-diagrafete-skandalo-30-ekat.-eurw-binteo#ixzz4T12gsSDT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...