Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Χρήστος Παππάς προς Καμμένο: Mην τολμήσετε να στρέψετε όπλα Ελλήνων εναντίον Ελλήνων


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας σχετικά κυρώσεις και συνεργασίες με άλλες χώρες. Αναλυτικότερα, ο Χ. Παππάς ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος στις δύο κυρώσεις, οι οποίες αφορούν, η πρώτη, την συνεργασία με την Δημοκρατία της Βουλγαρίας για τις θαλάσσιες μεταφορές και η δεύτερη την επάνδρωση και χρηματοδότηση του eurocorps (Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Σώμα) του ΝΑΤΟ.
Ο κ. Παππάς επισήμανε ότι σε ό,τι αφορά τη Βουλγαρία ήδη έχει εκπληρωθεί από προηγούμενες Κυβερνήσεις «ο στρατηγικός πόθος» της, με την είσοδο της το ΝΑΤΟ, για έξοδο σε θερμές θάλασσες. Η εν λόγω κύρωση είναι ένας τυπικός μηχανισμός βοήθειας του ΝΑΤΟ και στην πράξη, δεν έχει καταστεί σαφές, ποια είναι τα οφέλη που αποκομίζει η Πατρίδα μας από όλη αυτή τη διαδικασία.
Η Βουλγαρία ωφελείται, η οποία, πλέον, αποτελεί «το αγαπημένο παιδί» του ΝΑΤΟ και η οποία αναβαθμίζεται από το ΝΑΤΟ και από τις Ηνωμένες πολιτείες, σε μέγιστη αεροπορική δύναμη αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή. Οι μόνες συμμαχίες που μπορεί να ψηφίσει το Εθνικιστικό κόμμα είναι αυτές που είναι επωφελείς για την Ελλάδα.Γι’ αυτό και η Χρυσή Αυγή ψηφίζει ΟΧΙ.
Όσον αφορά την τρίτη κύρωση τόνισε ότι πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η σχέση της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει από τη δεκαετία του ΄50, η γεωστρατηγική πραγματικότητα  διαφέρει κατά πολύ και θα πρέπει επιτέλους να σταθμιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα, με τα οποία χρόνια τώρα έρχεται σε αντίθεση το ΝΑΤΟ. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε την υποστήριξη του στρατηγείου του Ευρωπαϊκού Στρατιωτικού Σώματος, του Σώματος δηλαδή ταχείας ανάπτυξης και για το οποίο θα αναρωτηθούμε, πως θα είναι σε όφελος αυτός ο μηχανισμός της πατρίδας μας, όταν η πατρίδα μας δέχεται κύματα λαθρομεταναστών και όταν έχουμε απειλές σε όλα τα επίπεδα.
Το Σώμα Ταχείας Ανάπτυξης προσφέρει όφελος, όχι στην Ελλάδα, αλλά μπορεί να έρθει η στιγμή που αυτός ο Μηχανισμός Ταχείας Ανάπτυξης και Επέμβασης θα στραφεί εναντίον των Ελλήνων, προασπιζόμενο τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ στην περιοχή και επειδή στις διάφορες διεθνείς αποστολές του ΝΑΤΟ, δυστυχώς συμμετέχουν και Έλληνες, στρατεύσιμοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί.
Εν συνεχεία, ο κ. Παππάς κατακεραύνωσε την κυβερνώσα Αριστερά λέγοντας ότι το «Αμερικανοί, φονιάδες των λαών» μεταφράζεται πλέον για την Κυβέρνηση, «Αμερικανοί φίλοι μας, εδώ είμαστε και προσφέρουμε τα πάντα και την δουλοπρεπή φιλοξενία μας στον Αφροαμερικανό ηγέτη- Πρόεδρο Ομπάμα, που θα έρθει σε λίγες μέρες».
Με την Αριστερά η χώρα παραμένει υποτελής, χωρίς ίχνος εθνικής ανεξαρτησίας, προασπιζόμενη διά της Κυβερνήσεως, το ανθελληνικό ΝΑΤΟ και την ανθελληνική Ε.Ε. των τοκογλύφων, αποδεικνύοντας ότι Αριστερά και Δεξιά είναι οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος και ότι αποτελούν οι δύο την πολιτική μέγγενη, που καταδυναστεύει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Το ξεχασμένο σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» παραμένει επίκαιρο και εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ο οποίος - να σημειωθεί - ουδέποτε ρωτήθηκε τόσο για την εισδοχή στο ΝΑΤΟ όσο και για την ένταξη στην τότε ΕΟΚ νυν Ε.Ε.
Τελειώνοντας, πολιτικός στόχος και ιδεολογικό όραμα της Χρυσής Αυγής είναι η πραγμάτωση των σκοπών της μόνης εθνικιστικής επανάστασης στην παγκόσμια ιστορία, στην οποία οι αγωνιστές πάλεψαν για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη και οι δύο σκοποί των επαναστατών δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Τέλος, ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να προβοκάρει την συζήτηση, χωρίς να είναι διατεθειμένος να κάνει πολιτική και μίλησε ανιστόρητα για εαμοβούλγαρους και ιμπεριαλιστές. Η λογοκρισία και η ειρωνεία, όμως, δεν περνάει και έλαβε την ανάλογη απάντηση του κ. Παππά πως οι υποτιθέμενοι «Αριστεροί» δέχονται το ΝΑΤΟ, χαρακτηρίζοντάς τους «γιαλαντζί αριστεροί, προσκυνημένοι».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-pros-kammeno-mhn-tolmhsete-na-strepsete-opla-ellhnwn-enanti#ixzz4PWEOx397

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...