Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Εφημερίδα «Εστία»: Το μνημόσυνο ενόχλησε - Ο Ιερέας ενόχλησε... Το ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη δεν ενοχλεί κανέναν;


Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Η τελευταία σελίδα της εφημερίδας «Εστία» και συγκεκριμένα το φύλλο της Κυριακής αναφέρεται στο μνημόσυνο που εψάλη εις μνήμην των δύο αδικοχαμένων συναγωνιστών μας Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη.

Γράφει ο αρθρογράφος και σας το μεταφέρω αυτολεξεί:

«Ενόχλησε ορισμένους το μνημόσυνο που έγινε για τους προ τριετίας δολοφονηθέντες Φουντούλη και Καπελώνη. Ακόμη περισσότερο ενόχλησε το «ανάθεμα» του ιερέως για όσους «καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια της φυλής μας».
Ενός ιερέως ο οποίος, ως παλιός αλεξιπτωτιστής έφερε στο στήθος του το σχετικό διακριτικό.
Και αυτό ενόχλησε κάποιους. Το γεγονός ότι οι δολοφόνοι αυτών των δύο νέων ανθρώπων κυκλοφορούν ελεύθεροι δεν ενοχλεί κανέναν άραγε;»
Δυστυχώς στην Ελλάδα μας υπάρχει η ηγεμονεύουσα νοοτροπία των καθεστωτικών ΜΜΕ, αλλά και των συν αυτώ παρατρεχάμενων πολιτικών προσώπων να διαστρεβλώνουν την ωμή πραγματικότητα προς όφελος των μικροπολιτικών τους συμφερόντων.
Έτσι νομίζουν τουλάχιστον, γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα που δεν θα είναι της απλής κυβίστησης αλλά της πολιτικής ανεμοθύελλας.


























Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-estia-to-mnhmosuno-enochlhse...-o-iereas-enochlhse-to-oti-kuklofo#ixzz4PPsJzU30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...