Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Μια Νέα Πατρίδα Ανατέλλει!

Μια Νέα Πατρίδα Ανατέλλει!
Άρθρο στην Αντεπίθεση

Μια σειρά δημοσκοπήσεων έρχεται να επιβεβαιώσει εκείνα τα οποία προβλέπαμε από την προηγουμένη ακόμα των τελευταίων εκλογών. Κυρίαρχη σε αυτές τις προβλέψεις θέση κατείχε η εκτίμηση πως η πολιτική συντριβή της Αριστεράς θα επέλθει σύντομα, αφού όμως προηγηθεί η αναπόφευκτη κοινωνική της απαξίωση.
Πράγματι, σχεδόν δύο έτη διακυβέρνησης του τόπου από την Αριστερά είναι αρκετά ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Εκείνοι οι οποίοι διατηρούσαν επιφυλάξεις απέναντι στις προειδοποιήσεις των Εθνικιστών αναφορικά με την αμείλικτα αντεθνική θέση της Αριστεράς επί του συνόλου των πολιτικών ζητημάτων, αναγνωρίζουν σήμερα πως είχαμε δίκιο.
Πολιτικά η Αριστερά κατακρημνίζεται μέρα με την ημέρα, γεγονός το οποίο συνιστά αναμφιβόλως ευλογία για το Έθνος μας. Το δυστύχημα όμως είναι πως η πολιτική συντριβή και η κοινωνική αποκαθήλωση της μαρξιστικής διανόησης και μπουρζουαζίας, δεν θα επέλθει αναίμακτα για τον Λαό μας.
Η εκδικητική μανία την οποία επιδεικνύουν έναντι του Λαού και της Πατρίδος οι κρατικοδίαιτοι απόγονοι των συμμοριτών, διακρίνεται πλέον σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Απεγνωσμένες είναι οι προσπάθειες των εξουσιαστών να γκρεμίσουν ότι έχει απομείνει όρθιο στην Ελλάδα, με λύσσα τέτοια ώστε να αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής το βαθύ μίσος τους προς οτιδήποτε ελληνικό. Μ' όλα ταύτα όμως, κατορθώνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα εκείνου που προσδοκούσαν: αφυπνίζουν τα εθνικά αισθητήρια αυτού του Λαού, τα οποία τελούσαν εν υπνώσει με ευθύνη όχι της Αριστεράς βεβαίως, αλλά της ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης δεξιάς.
Οι Έλληνες δεν πρέπει να λησμονούν: η ΝΔ έφερε τον Σύριζα στην εξουσία και πέτυχε τούτο με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής τον Σεπτέμβριο του 2013. Τότε ήταν το χρονικό σημείο καμπής κατά το οποίο η μαρξιστική συμμορία της Κουμουνδούρου έλαβε τροχιά εξουσίας.
Οι άνθρωποι της Αριστεράς εκπαιδεύτηκαν επί σαράντα σχεδόν έτη στον στυγνό πολιτικαντισμό. Μπορεί κάποιοι εκ των προγόνων τους να ήσαν πράγματι αγωνιστές. Η εικόνα όμως του σύγχρονου αριστερού αντικατοπτρίζεται κατά τρόπο απόλυτα ενδεικτικό σ' εκείνους τους προσληφθέντες συμβούλους του πρωθυπουργού, οι οποίοι με θράσος χιλίων Ζαχαριάδηδων, δήλωναν πως αξίζουν την πρόσληψη διότι οι παππούδες τους υπήρξαν αντάρτες! Η μαρξιστική πανούκλα ηττάται κατά κράτος δίχως οι Εθνικιστές να κουνήσουν καν το μικρό τους δαχτυλάκι. Εάν το Καθεστώς δεν φρόντιζε να απαγορεύει την παραμικρή τηλεοπτική προβολή εκπροσώπων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η Αριστερά θα αποτελούσε ήδη μια ανάμνηση ολέθρια μα μακρινή!
Η δήλωση στελεχών της Αριστεράς πως απαίτηση των καιρών δεν είναι ο συνασπισμός των δημοκρατικών δυνάμεων κατά της φτώχειας αλλά ένα ευρύ μέτωπο κατά του Εθνικισμού, συνιστά αφενός την ομολογία της ήττας του ελληνόφωνου μαρξισμού και αφετέρου την παραδοχή της Νίκης των Εθνικιστών. 
Ιδεολογικά συνεπώς, ο Εθνικισμός έχει επικρατήσει, ακόμη κι αν τούτο δεν είναι διακριτό, μιας και οι φιλελεύθερες και μαρξιστικές γραφίδες εξακολουθούν να καταλαμβάνουν το 100% της προπαγάνδας που εξαπολύεται προς την κοινή γνώμη. Μόνο που τόσο οι φιλελεύθεροι όσο και οι μαρξιστές κράχτες ενός αφύσικου διεθνισμού, ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή: δεν εκφράζουν πλέον ιδεολογική θέση, αλλά αντίθεση. Την αντίθεση στον Εθνικισμό. Όπερ σημαίνει πως ο Εθνικισμός είναι η Ιδεολογία των καιρών που έρχονται και αναπόφευκτα θα επικρατήσει ολοκληρωτικά, καθώς είναι η μοναδική Ιδέα που δύναται να αφουγκραστεί την Ψυχή του Λαού και να προσφέρει λύσεις στα προβλήματά του.
Για εμάς τους Εθνικιστές τώρα, δεν υπάρχει καιρός ούτε για εφησυχασμό, ούτε για πανηγυρισμούς. Έχουμε κερδίσει σημαντικές μάχες κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά όχι ακόμη τον Πόλεμο. Κατά την ταπεινή μου άποψη, η ουσιαστικότερη Νίκη του Κινήματος είναι το γεγονός οτι κατόρθωσε μετά από τέσσερα χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας να διατηρήσει στη συνείδηση του Λαού μας το χαώδες της διαφοράς μεταξύ ημών και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Αυτή η διαφορά είναι θαρρώ ο ισχυρότερος παράγοντας της επερχόμενης Τελικής Νίκης. Μια Τελική Νίκη η οποία θα σφραγισθεί όταν η ιδεολογική επικράτηση λάβει πλέον κοινωνικό και πολιτικό χαρακτήρα. Οι στρατιές των ανέργων, οι σκληρά δοκιμαζόμενοι αγρότες και εργάτες, η ελληνική μας νεολαία, προσμένουν με ανυπομονησία το εθνεγερτήριο κάλεσμά μας. 
Εμπρός οι Τρομερές για τον Εχθρό Σημαίες να κυματίσουν ξανά στον άνεμο, μια Νέα Πατρίδα ανατέλλει!
Ευάγγελος Καρακώστας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...