Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Στην αυριανή συγκέντρωση των Δημάρχων στην περιφέρεια Κρήτης μέ τόν υφυπουργό μετανάστευσης Μουζάλα μας απαγορεύτηκε ή πρόσβαση και ή παρακολούθηση της ομιλίας του υπουργού προς τούς δημάρχους.
Δηλαδή απαγορεύτηκε σε εκλεγμένο περιφερειακό συνδυασμό,αυτόν της Ελληνικής Αυγής να παρακολουθήσει την συζήτηση,και να πούμε και εμείς την άποψη μας ως νόμιμα εκλεγμένοι από χιλιάδες συμπολίτες μας.
Απαγορεύεται να μάθουν οι πολίτες το τι θα συζητηθεί καί τό τι θα ζητήσει ο Μουζαλας από τους δημάρχους της Κρήτης για να φέρει λαθρομετανάστες , υπό το πρίσμα της κλειστής συγκέντρωσης ,λες και είμαστε στην Βόρεια Κορέα.
Να ενημερώσουμε λοιπόν και δημόσια τον υφυπουργό,οτι θα του παραδώσουμε μέσω του κυρίου Αρναουτάκη έναν φάκελο με μία αναφοράμου που θα γράφει τα πλήρη στοιχεία ατόμου που προσήχθη σε αστυνομική υπηρεσία κατόπιν νόμιμα γενόμενου αστυνομικού ελέγχου,ο οποίος πέραν των περιοριστικών όρων για λαθρεμπόριο,ειχε στην κατοχή του και πολλά βίντεο με σκληρό ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ περιεχόμενο,των μαχητών του ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Για να καταλάβει ο κύριος Μουζαλας τι θέλει να μας φέρει στο νησί ,και να μας γυρίσει 400 χρόνια πίσω κατά την τουρκοκρατία.
Εφόσον δεν μας δίνεται ή δυνατότητα να του τα πουμε κατ' ιδίαν, θα τα πούμε μέσω επιστολής.

Γιώργος Σπυρόπουλος
Αρχιφύλακας
Περιφερειακός Σύμβουλος με την
Ελληνική Αυγή γιά την Κρήτη
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...