Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Επτά επίκαιρες ερωτήσεις του “Εμπρός” σε επτά βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Του Π. Παναγόπουλου για το "Εμπρός"

Επτά Βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν σε επτά επίκαιρες ερωτήσεις του «ΕΜΠΡΟΣ» για τα «καυτά» προβλήματα, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα εντός και εκτός της Βουλής.

Κασιδιάρης Ηλίας, Βουλευτής Αττικής και Εκπρόσωπος Τύπου

Π.Π. Στις πρόσφατες συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είδαμε τους διαπλεκόμενους «Βαρόνους» Αλαφούζο, Ψυχάρη και Μπόμπολα να δέχονται ερωτήσεις από εκπροσώπους κομμάτων. Πώς τους αντιμετώπισε η Χρυσή Αυγή, και πώς τα υπόλοιπα κόμματα;
Κ.Η. Είναι προφανές ότι μιλάμε για ένα οργανωμένο σύστημα διαπλοκής, όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής, με τους καναλάρχες. Το αποκορύφωμα της διαδικασίας αυτής ήταν η άρνηση του Ψυχάρη να καταθέσει στην Επιτροπή. Έχοντας δει σε πόσο δεινή θέση είχαν έρθει οι προηγούμενοι εξετασθέντες, Μπόμπολας και Αλαφούζος, οι οποίοι στην περίπτωση του Αλαφούζου, παραδέχθηκαν ότι έχουν παραβιάσει την νομιμότητα εις ότι αφορά τα δάνεια, αλλά και εις ότι αφορά την προβολή του τρίτου κόμματος της χώρας, δηλαδή της Χρυσής Αυγής. Εις την περίπτωση του Μπόμπολα ο καναλάρχης ξεφτιλίστηκε πραγματικά μη έχοντας να δώσει καμία απολύτως απάντηση, «μασώντας» τα λόγια του. Έφτασε στο σημείο όταν τον ρώτησα για ποια κακουργήματα κατηγορείται ο αδερφός του, να μου πει εν πολλοίς ότι δεν ξέρει τον αδερφό του! Για τον Ψυχάρη, συνεννοήθηκαν όλα τα κόμματα της βουλής, να τον απαλλάξουν από την διαδικασία της ανάκρισης, όπου είχαν να προκύψουν τεράστια ζητήματα σε ό,τι αφορά τις μυστικές επαφές του με τον Τσίπρα, εις ό,τι αφορά τα σκάνδαλα της Energa όπου έχουν δικηγόρο τον Βορίδη, και ο Ψυχάρης είναι πίσω από όλη αυτήν την ιστορία. Όπως και τα δάνεια του ΔΟΛ, που έχουν πάρει δανεικά και αγύριστα, και τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός μέσω της ανακεφαλαιοποίησης του Μνημονίου. Η μόνη δύναμη που αντιστάθηκε πραγματικά στην κυριαρχία των διαπλεκόμενων βαρόνων είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες πολίτες που παρακολούθησαν μόνον στο διαδίκτυο της συνεδριάσεις της επιτροπής αυτής, γιατί όλα τα κανάλια της διαπλοκής τις έθαψαν, κατάλαβαν ότι η μόνη φωνή αλλά και η μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει τάξη στην χώρα, και να στείλει στην φυλακή αυτούς που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα είναι η Χρυσή Αυγή. Όλοι οι άλλοι είναι υπάλληλοι της διαπλοκής.
Παππάς Χρήστος, Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Π.Π. Θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι σήμερα η κατάσταση όσον αφορά τα εθνικά θέματα, εντός αλλά και εκτός της χώρας μας.

Π.Χ. Γίνονται πολλά και σημαντικά αυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή μας στην Ανατολική Μεσόγειο, και αυτά έχουν να κάνουν με τα εξωτερικά, γίνονται όμως και πολλά στο εσωτερικό. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που δείχνει την παρακμή αλλά και την επικίνδυνη πλέον πορεία που παίρνουν τα πράγματα στην Ελλάδα, και δεν ομιλώ για τα οικονομικά αλλά για το ηθικό μέρος, το θέμα της Πίστης, είναι η εισβολή των παρακρατικών στον Μητροπολιτικό Ναό της Θεσσαλονίκης. Και θα σταθώ στην προστασία που είχαν αυτοί από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ομιλώ συγκεκριμένα, καθώς η βουλευτής κ. Αυλωνίτου, σε ραδιοφωνική συνέντευξή της την Τετάρτη 3 Αυγούστου, εκθείασε την δράση όλων αυτών των παρακρατικών σκουπιδιών, μάλιστα είπε ότι οι καταληψίες είναι «καλά παιδιά», τα οποία μπορεί να μην έχουν δουλειά, αλλά δείχνουν αλληλεγγύη και ανθρωπιά προς τον συνάνθρωπό τους! Αυτά τα δυσάρεστα συμβαίνουν στο εσωτερικό, και δυστυχώς προβλέπω ότι θα είμαστε μάρτυρες πολλών γεγονότων που θα επιτείνουν αυτή την άσχημη για την Πατρίδα και τον Λαό μας κατάσταση. Θα αναφερθώ τώρα και σε ένα γεγονός εθνικού ενδιαφέροντος. Γίνονται πολλά πράγματα τα οποία τα αποκρύπτει ο επικίνδυνος υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, ο οποίος πλασαρίστηκε και ως «εθνικιστής»! Και θα αναφερθώ σε αυτό που συμβαίνει στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων. Υπάρχουν νησιά, σας πληροφορώ, τα οποία έχουν διακυκλωθεί από πλοία τουρκικά, πολεμικά, ακτοφυλακής, της τάξεως των 12-14 πλοίων κάθε φορά. Τα πλοία αυτά έχουν διακυκλώσει ευρισκόμενα στα διεθνή χωρικά ύδατα. Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οσο για το θέμα της ανάρτησης της τουρκικής σημαίας στην Σύμη, μας πληροφόρησε και διετάχθη να λάβει γνώση της κατάστασης ξένο πολεμικό πλοίο της Frontex. Είχαμε πει, και είχαμε καταθέσει τροπολογία, ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να απασχολούνται με το να καθαρίζουν σκηνές, και να διανέμουν φαγητό σε λαθρομετανάστες. Δεν είναι η δουλειά τους αυτή. Η δουλειά τους είναι να προασπίζονται και να φυλάσσουν τα σύνορα της Πατρίδος και την ακεραιότητα της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού. Αυτά δεν πρόκειται να συνεχισθούν. Όλα αυτά θα αλλάξουν, όταν ο Ελληνικός Λαός θα δώσει την διακυβέρνηση της χώρας σε Έλληνες. Και την Εθνική Ακεραιότητα της Χώρας μπορεί να την εγγυηθεί μόνον η Χρυσή Αυγή.

Χατζησάββας Χρήστος, Βουλευτής Κιλκίς
Π.Π. Θα ήθελα να μου πείτε λίγα πράγματα για το νομοσχέδιο και τις ρυθμίσεις για την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση και την διαπολιτισμική εκπαίδευση.
Χ.Χ. Το θέμα αφορά δύο ρυθμίσεις. Η μια ρύθμιση αφορά ελληνόγλωσσες σχολές στο εξωτερικό για τους Έλληνες μετανάστες, και τα σχολεία που θα είναι διαπολιτισμικά, και θα γίνουν για την ένταξη των παιδιών των λαθρομεταναστών, 22.000 στον αριθμό, σε 850 δομές ένταξης στο σύστημα εκπαίδευσης. Αυτοί βέβαια δεν κάνουν κανέναν διαχωρισμό, τα θεωρούν παράλληλα αυτά τα δύο. Δηλαδή οι λαθρομετανάστες στα σχολεία στην Ελλάδα θεωρούν ότι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όπως αντιμετωπίζουν άλλα κράτη τους νόμιμους Έλληνες μετανάστες. Το κυριότερο και πιο προκλητικό είναι το ότι ενώ μας λένε ότι δεν υπάρχουν κονδύλια για την εκπαίδευση των Ελλήνων μαθητών, βρίσκουν κονδύλια για τη ίδρυση 850 νέων δομών, οι οποίες θα είναι ή νέα σχολεία που θα χτισθούν, ή θα δημιουργηθούν μέσα σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δεσμεύσεις και την υπόσχεση της κυβέρνησης όσον αφορά τα hot spot, τα οποία μας λένε ότι μέχρι Οκτώβριο - Νοέμβριο θα έχουν φύγει για να οδηγηθούν κάπου αλλού. Αυτά είναι όλα ψέματα. Αφού θέλουν να τους εντάξουν στο σύστημα Παιδείας, σημαίνει ότι θα είναι μόνιμοι. Και οπωσδήποτε σε αυτά υπάρχει συνάφεια και με τον νόμο περί ιθαγένειας, ο οποίος λέει ότι τα παιδιά των λαθρομεταναστών που θα γραφτούν και θα πάνε σε κάποια σχολεία, μετά από μερικά χρόνια θα πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια. Αυτό βέβαια έχει άμεση σχέση και με τις άδειες για τα τζαμιά που θα δώσουν, για τους «Έλληνες» μουσουλμάνους σε όλη πλέον την Ελλάδα. Μιλάμε δηλαδή για εξισλαμισμό της Πατρίδας μας.
Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Βουλευτής Μαγνησίας
Π.Π. Μαθαίνουμε ότι με την νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσουν 850 τμήματα για λαθρομετανάστες σε σχολεία της χώρας, και στα κέντρα «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών. Τι έχει συζητηθεί επ΄ αυτού στην αρμόδια Επιτροπή;
Η.Π. Αυτές τις ημέρες συζητάμε για ένα νομοσχέδιο με το οποίο προσλαμβάνονται 800 καθηγητές που μιλάνε Αραβικά και άλλες ανατολικές γλώσσες. Γίνεται συζήτηση για 9,5 εκάτ. που θα δοθούν μόνο για την μεταφορά των παιδιών των λαθρομεταναστών σε σχολεία για να διδαχθούν ορισμένα μαθήματα, ενώ θα δημιουργηθούν 850 τμήματα εντός Ελληνικών σχολείων, που σημαίνει ότι πολύ σύντομα όλα τα Ελληνικά σχολεία θα κατακλυστούν από παιδιά αφγανών, πακιστανών, και από άλλες 80 διαφορετικές εθνικότητες παιδιά, τα οποία θα δυσκολέψουν το έργο μάθησης των Ελληνόπουλων. Θα αναγκαστούν οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε σχολεία τα οποία θα έχουν κυριολεκτικά κατακλυστεί από λαθρομετανάστες. Αυτό σημαίνει και ότι όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Πατρίδα μας. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν για να μείνουν, να εγκατασταθούν. Αλλά δεν θα τους περάσει, να αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία. Και οι ίδιοι δεν θέλουν να αφομοιωθούν, και εμείς δεν θέλουμε να αφομοιωθούν. Οι άνθρωποι αυτοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την Πατρίδα μας, για να επιστρέψει και πάλι η κανονική λειτουργία στην χώρα μας.
Καρακώστας Ευάγγελος, Βουλευτής Βοιωτίας
Π.Π. Πείτε μου για την κατάσταση με τα hot spot στον Νομό Βοιωτίας. Τι συμβαίνει αυτή την στιγμή; Σκοπεύουν να φτιάξουν και άλλα;
Κ.Ε. Έχουμε ένα hot spot που βρίσκεται στα Οινόφυτα, το οποίο επρόκειτο να υποδεχθεί υποτίθεται 60 λαθρομετανάστες, και σήμερα ο αριθμός τους είναι στους 500, και αναμένεται να φτάσει στους 1.000. Υπάρχει πρόβλεψη για δημιουργία hot spot στην περιοχή της Θήβας. Η περιοχή της Θήβας έχει ήδη λάβει άδεια για να αναγερθεί και τζαμί μαζί με αυτό της Αθήνας, και επίσης έχουμε δημιουργία hot spot στην περιοχή της Λειβαδιάς, το οποίο το Δημοτικό Συμβούλιο έλεγε ότι θα αριθμεί περί τους 200 λαθρομετανάστες. Υπέρ της δημιουργίας των hot spot είναι όλες οι παρατάξεις, όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, και αυτό εκφράστηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου μάλιστα έδωσε και διαβεβαιώσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού, ότι αναλαμβάνει αυτός το πολιτικό κόστος της εγκατάστασης των προσφύγων! Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τελευταία, ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην περιοχή, θα αγγίξει τις 5.000. Αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι εκείνοι που θα βάλουν τις υπογραφές τους σε αυτή την ενέργεια, είναι εκείνοι οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη όταν θα έχουμε τα πρώτα κρούσματα από την παραβατική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών, και αυτούς θα αναζητήσει για να απολογηθούν ο λαός της Βοιωτίας.
Σαχινίδης Ιωάννης, Βουλευτής Πέλλας
Π.Π. Ποια είναι η κατάσταση με τα hot spot στην περιοχή της Πέλλας; Υπάρχουν σχέδια εκ μέρους της κυβέρνησης για την δημιουργία και άλλων;
Σ.Ι. Στην πόλη των Γιαννιτσών τα παλιά σφαγεία έχουνε γίνει κέντρο φιλοξενίας όπως τα αποκαλούν αυτοί. Υπάρχουν σχετικά λίγοι λαθρομετανάστες σε σχέση με τα υπόλοιπα κέντρα «φιλοξενίας», αλλά αν λάβουμε υπ΄ όψη μας τις ανακοινώσεις που είχε βγάλει πριν από ένα μήνα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, προτίθεται στην πόλη των Γιαννιτσών να μετατρέψει σε hot spot το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου, όπως και σε δύο σημεία στον Νομό Κιλκίς, να δημιουργήσει δύο μουσουλμανικές πόλεις 20.000 κατοίκων! Αυτά που σας λέω είναι δια στόματος του ίδιου το Π. Καμμένου, σε συνέντευξη που έχει δώσει σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Παναγιώταρος Ηλίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών
Π.Π. Υπάρχει αυτή την στιγμή εκ μέρους της κυβέρνησης κάποια προσπάθεια για βίαιη αλλαγή του γηγενούς πληθυσμού εντός της Ελληνικής επικράτειας;
Π.Η. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν, είναι να αφελληνίσουν και να εξισλαμίσουν την Ελλάδα. Και επειδή οι Έλληνες πολίτες είναι και παραμένουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αυτό προσπαθούν να το καταφέρουν είτε με την απομάκρυνση των γηγενών Ελλήνων δια της μετανάστευσης στο εξωτερικό, που τα τελευταία χρόνια γίνεται κατά εκατοντάδες χιλιάδες, είτε με την υπογεννητικότητα, όπου εδώ διαπράττεται μια γενοκτονία οργανωμένη και συντονισμένη. Και φυσικά με την μαζική εισβολή στην Πατρίδα μας λαθρομεταναστών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι, και μάλιστα σουνίτες. Ερχεται ξεκάρφωτα, με ένα νομοσχέδιο που έχει να κάνει με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το άρθρο 35, που αφορά την επίσπευση των εργασιών –γιατί έχει ψηφισθεί ήδη η ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό- . Υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις από τους κατοίκους στον Βοτανικό, ειδικά στο σημείο της ανέγερσης, όπου υπάρχει μια «κατάληψη» από Έλληνες άστεγους και κατοίκους της περιοχής οι οποίοι προσπαθούν να καθαρίσουν τον χώρο και να τον χρησιμοποιήσουν προς όφελος των Ελλήνων αστέγων, τους οποίους η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει εγκαταλείψει παντελώς στην τύχη τους. Και ακούσαμε στις επιτροπές, να μιλάει ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και να λέει ότι, με αυτό το τέμενος θα μπορούν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας… Μα δεν υπήρχαν μουσουλμάνοι στην Αθήνα. Αυτοί τους έφεραν. Είναι όλοι παράνομοι λαθρομετανάστες, και όσοι νομιμοποιήθηκαν, αυτό έγινε με εντελώς παράνομο τρόπο. Η Χρυσή Αυγή θα υποστηρίξει πάση θυσία το Σύνταγμα των Ελλήνων, και θα αντισταθεί με όλες της τις δυνάμεις κατά του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, κάτι το οποίο θεωρούμε ανήκουστο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epta-epikaires-erwthseis-tou-empros-se-epta-bouleutes-tou-laikou-sundesmou#ixzz4H09G0gp2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...