Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ - (http://myrmithonas.blogspot.gr/)

Άστραψαν και βρόντηξαν οι πυροβολαρχίες της Αλήθειας.
  Ομοβροντίες στην επιτροπή στη Βολή, που προσπάθησε να νομιμοποιήσει το ξεπούλημα της μήτρας του Ελληνισμού, του Αιγαίου μας.
  Ομοβροντίες στα κλιμάκια του ανθελληνικού μέχρι υστερίας BBC. Στον πάλαι ποτέ έγκριτο οργανισμό, που τώρα έχει εκπέσει σε άβουλο όργανο πολιτικών συμφερόντων.
  Ομοβροντίες στην Φραγκία, όπου μια χούφτα Εθνικιστές σαν άλλοι μπουρλοτιέρηδες πυρπόλησαν την ανθελληνική πρακτορική σύναξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Εκεί στη φωλιά του κτήνους, που τρέφεται από τις σάρκες και τα μυαλά των Ευρωπαϊκών Εθνών, απέδειξαν ξανά ότι η Ιστορία δεν γράφεται από τα πλήθη αλλά από τη ψυχή των λίγων.
  Ομοβροντίες στην άλλη επιτροπή στη Βολή, όπου ο συναγωνιστής ξεσπάθωσε.... Τράβηξε το ξίφος του προγόνου Σουλιώτη και οι γενίτσαροι έτρεξαν στη πλαγιά τρέμοντας και φωνάζοντας «στ άλογα , στ άλογα Ομέρ Μπάμπη, το Σούλι χούμηξε και με πλακώνει»…  Ο πόνος του χαμού, η αδικία των φυλακίσεων, η ατιμία του διασυρμού, η ασπλαχνία του συμφέροντος, τον έπνιξαν… και μας πνίγουν…
       Τι έχουν άραγε να πουν τώρα, οι επικριτές που μας κατηγορούν για «ηρεμία» και χαλαρή δράση; Αυτοί που το βάρος του Αγώνα τους φαίνεται ασήκωτο, και όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνουν κρεμαστάρια; Που ξέρουν μόνο να κάνουν υποδείξεις; Τι έχουν να πουν τώρα που ο Αγώνας κλιμακώνεται εντός κι εκτός Ελλάδος;
       Και τρέχουν τα κακομούτσουνα της «ενημέρωσης». Τρέχουν σε μικρόφωνα, σε κάμερες και σε φυλλάδες. Τρέχουν να «φτιάξουν κλίμα». Να πείσουν τον άμυαλο λαό, για την αλήθεια.
      Να ετοιμάσουν το γνωστό ζεστό μπάνιο για το πλύσιμο των μυαλών σας. Να σας πείσουν για το άσπρο που είναι μαύρο. Να σας ταΐσουν με την προκάτ αλήθεια των τραπεζικών λογαριασμών των αφεντικών τους. Να σας «αποκαλύψουν» τους ακραίους. Τους απολίτιστους. Τους χυδαίους. Τους επικίνδυνους για το πολίτευμα. Να σας «αποκαλύψουν» τι βλέπουν τα μάτια σας, και τι ακούν τα αυτιά σας.
       Να σας πείσουν πως αυτοί που σας ζημιώνουν το κάνουν για το καλό σας κι αυτοί που εκτίθενται σε συμφέροντα, κινδύνους και διώξεις, το κάνουν για το δικό τους συμφέρον !!
Όμως οι ομοβροντίες κάνουν θόρυβο… και ξυπνάνε οι κοιμισμένοι.
       Ακούστε  δούλοι του Πασά, σκλάβοι των Τοκογλύφων:
Χυδαίοι είναι οι διαφθορείς. Ακραίοι είναι οι κλέφτες. Επικίνδυνοι είναι οι ψεύτες. Απάνθρωποι οι έμποροι των Ιδεών και Μοιραίοι οι προδότες.
       Και χειρότεροι από όλους αυτούς, είστε εσείς «που κάνετε μόνο τη δουλειά σας» κι εσείς «που θέλετε την ησυχία σας»

       Ακούστε να το καταλάβετε καλά: είμαστε τρελοαίματοι εμείς. Είμαστε οι λίγοι καταραμένοι να μας πονά το Αίμα μέσα στις φλέβες. Αστραπόγιαννοι.  Δεν θα ξεμπλέξετε εύκολα με τους Έλληνες.

http://myrmithonas.blogspot.gr/2016/03/blog-post.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...