Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Απόλυτα δικαιωμένη πρέπει να αισθάνεται η Χρυσή Αυγή, ο Αρχηγός της Νικόλαος Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές τα μέλη και οι ψηφοφόροι της


Απόλυτα δικαιωμένη πρέπει να αισθάνεται η Χρυσή Αυγή, ο Αρχηγός της Νικόλαος Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές τα μέλη και οι ψηφοφόροι της. Έγκαιρα και πολύ πριν αποκαλυφθεί από τους Financial Times, τον διεθνή και ελληνικό Tύπο η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τον Ελληνικό Λαό για το βρώμικο σχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα, Καμμένου αλλά και της προηγούμενης Σαμαρά, Βενιζέλου. Ένα σχέδιο που είχε ως σκοπό να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα άθλιο στρατόπεδο ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Για αυτό και η επιλογή Τσίπρα για την επιλογή του ΠτΔ άκουγε στο όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου, που σαν υπουργός εσωτερικών της προδοτικής Νέας Δημοκρατίας ευχαριστούσε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την Ελλάδα για να την βρωμίσουν, να κλέψουν και να σκοτώσουν τους Έλληνες. Μια άθλια συμπαιγνία σε βάρος του Ελληνικού Λαού που μόνο η Χρυσή Αυγή είχε πρώτη αποκαλύψει. Οι Εθνοπροδότες Τσίπρας και Καμμένος, δημιουργούν μία χώρα όπως την θέλει ο Σόρος και οι ξένοι τοκογλύφοι, χωρίς επίσημη θρησκεία, Εθνικές αξίες και Εθνική ταυτότητα. Ένοχη η σιωπή και η συγκάλυψη που παρέχει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Τσίπρα, που κατηγορούσε για κηρύγματα μίσους την Χρυσή Αυγή. Στα κόκαλα των προγόνων μας ορκιζόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε τους προδότες του  αντιδημοκρατικού τόξου, να παραδώσουν την χώρα μας στους ισλαμιστές δολοφόνους. Δορυφόρος της Τουρκίας η Ελλάδα δεν θα γίνει γιατί δεν θα το επιτρέψει η Χρυσή Αυγή. Μέχρι να πεθάνουμε και όσο είμαστε Έλληνες, μόνο την Χρυσή Αυγή θα ψηφίζουμε.

Ιωάννης Κ.Π.

Άκουσα πολύ προσεκτικά την ομιλία σας κ. Μιχαλολιάκο και οφείλω να σας συγχαρώ. Από προσωπικής μου εμπειρίας, καθώς εργαζόμουν σε φορτηγό, είχα πάει σε εταιρεία που παρασκευάζει γαλακτοκομικά  στις Σέρρες για να φορτώσω γιαούρτια για Θεσσαλονίκη. Προς εκπλήξεως μου είδα να έρχεται ένα άλλο φορτηγό  δίπλα μου από Βουλγαρία και να κατεβάζει αυτά που ήταν να φορτώσω. Θέλω να καταλήξω ότι στην Γερμανία για παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος ένα προϊόν για να ονομαστεί γερμανικό θα πρέπει το 85% να κατασκευάζεται εκεί ενώ εδώ οποίος θέλει χωρίς έλεγχο το ονομάζει ελληνικό και μάλιστα το διαφημίζει και στην τηλεόραση κιόλας με σκοπό την παραπλάνηση κάτι που δεν είναι νόμιμο. Επίσης Έλληνας που έχει αντιπροσωπεία ρούχων μεταφέρθηκε στη Βαρντάσκα (Σκόπια). Πληρώνει εφορία, εισφορές και μισθούς εκεί και μετά τα φέρνει και τα πουλάει στη Ελλάδα σαν ελληνικής κατασκευής και στα Βαλκάνια με την ονομασία προέλευσης Μακεδονία. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα.

Μ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...