Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΟ.ΡΙΖΑ

Γράφει ο Αλέξιος:

        Διαβάζουμε την κυνική και συγχρόνως  αμοραλιστική δήλωση του Ιάσωνα Παπαδόπουλου με το θράσος χιλίων καρδιναλίων: "Για τους αγώνες των παππούδων μας στο ΕΑΜ διοριστήκαμε στο Δημόσιο".
        Οι τζιχαντιστές απόκτησαν αριστερή πτέρυγα. Την απάντηση του την αφιερώνω σε όλους αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, στον σοφό λαό. Σε τι διαφέρουν όλοι αυτοί από τους τζιχαντιστές;; Πόσους Έλληνες έσφαξαν οι παππούδες τους;; Πόσες κουκούλες έχουν φορέσει οι ίδιοι;;Πόσες περιουσίες έχουν καταστρέψει;; Όλα τα παραπάνω είναι κομμουνιστικά πιστοποιητικά για να ενταχθεί κάποιος στην λεγεώνα της παγκοσμιοποίησης και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα της Ελλάδας με πρόεδρο τον εκάστοτε πρωθυπουργό του ''δημοκρατικού'' τόξου.
        Οι απόγονοι του βουνού και του κάμπου εξαργυρώνουν τα προδοτικά ανδραγαθήματά των με νέα. Μετά την γενιά του πολυτεχνείου που βολεύτηκε τώρα έχουμε και τα εγγόνια της γενιάς των συμμοριτών.
        Με δύο παππούδες και δύο γιαγιάδες στον ΕΑΜ πόσους διορισμούς κερδίζει ένας τυχοδιώκτης σαν και του λόγου σας;;
        Ο Καμμένος από την συγκυβέρνηση μεσ' την δεξιά ντάγκλα του υπουργείου του κάνει παιχνίδι με το ''ηθικό'' πλεονέκτημα της αριστεράς, ποιας αριστεράς... του νεοκομμουνισμού σε πλήρη ανάπτυξη.
        Ανθρωπάρια σαν και αυτούς αποκαλούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εγκληματική οργάνωση, φασίστες και ρατσιστές επειδή κρίνουν εξ' ιδίων τους άλλους.
       Αχνίζουν ακόμη, οι λόγοι των προηγούμενων ΙΔΙΩΝ κυβερνήσεων: ''τελειώνει το σάπιο πελατειακό σύστημα'', ''αξιοκρατία'', ''δημοκρατία''....
       Να ευχαριστήσω τον εγγονό - απόγονο των συμμοριτών για την προσπάθεια που κάνει να ανοίξει τα μάτια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το λιθαράκι που βάζει στην ανάπτυξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

http://myrmithonas.blogspot.gr/2016/01/blog-post_19.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...