Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Θα είμαστε όλοι εκεί ΙΜΙΑ 2016




Σε λίγες ημέρες, θα γίνει η σημαντική συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων. Μια επέτειο ενός θλιβερού γεγονότος, που κόστισε την ζωή των Άριστων Ελλήνων, Γιαλοψού, Βλαχάκου και Καραθανάση.

Μια επέτειο διπλωματικής ήττας για την χώρα, αφού το περιστατικό των Ιμίων, σήμανε την περίοδο των «γκρίζων ζωνών» για το Αιγαίο μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Χρυσαυγίτες θα μαζευτούμε μπροστά από την Λέσχη των Αξιωματικών, στο μνημείο που έχει στηθεί για τους πεσόντες εκείνης της βραδιάς.
Για μια ακόμη φορά, θα θυμηθούμε τις επιθετικές και προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, τις υποχωρητικές και Εθνικά  κολάσιμες (μη) ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης. Θα θυμηθούμε τους νέους άνδρες που έπεσαν για την Ελλάδα και το άδικο του χαμού τους. Θα θυμηθούμε τις προσπάθειες εξευτελισμού του θανάτου των, εν ώρα καθήκοντος, τις προσπάθειες δηλαδή να αποδοθεί η πτώση του ελικοπτέρου σε ηλεκτρική βλάβη και τις τρύπες από τα τουρκικά βλήματα σε διάβρωση από φύκια. Λες και το στρατιωτικό ελικόπτερο δεν ήταν μια πολεμική μηχανή πολλών εκατομμυρίων, αλλά καροτσάκι μωρού που βρέθηκε σε μάχη. Θα θυμηθούμε και τις δηλώσεις του γνωστού ανθέλληνα Υπουργού: «να πούμε ότι πήρε ο άνεμος την σημαία», αλλά και τις δηλώσεις της καρικατούρας Πρωθυπουργού, που ευχαρίστησε στην Βουλή τους ηθικούς αυτουργούς του θανάτου των Στρατιωτικών μας.

Θα ανατριχιάσουμε ξανά, από τον κυνισμό εκείνων που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ σε αυτό τον τόπο, μπροστά στην θυσία ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτό το σημείο για μένα, είναι και το κυριότερο της υπόθεσης των Ιμίων. Πως ολόκληροι πολιτικοί σχηματισμοί, που με την πολιτεία τους έχουν ζημιώσει άπαντες, και έχουν εκθέσει σκανδαλωδώς την χώρα, επέδειξαν τέτοια κτηνώδη αδιαφορία μπροστά στην θυσία των νεκρών, προσβάλλοντας την μνήμη τους με ανεπανόρθωτο τρόπο.
Θα μου πεις, σε εκπλήσσουν ακόμη αυτοί οι άνθρωποι; Ναι. Μάλλον είναι λάθος μου, αλλά η παντελής έλλειψη ορίων από μέρους τους, με εκπλήσσει ακόμη. Θα περίμενε κανείς, κάπου να αισθανθούν ντροπή. Κάπου να αισθανθούν το βάρος της ευθύνης τους. Θα περίμενε κανείς μέσα στην Βουλή να ακουστεί το «ευχαριστούμε τους πεσόντες  αδελφούς μας για την θυσία» αντί του «ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»… Θα περίμενε κανείς, έστω με την πάροδο των ετών, να υπάρξει μια αυτοκριτική. Μια, έστω, έμμεση συγγνώμη. Αντ’ αυτού ο τότε Υπουργός Εξωτερικών δηλώνει σε ραδιόφωνο «ήμουν πάντα φεντεραλιστής και πιστεύω πως η Ενωμένη Ευρώπη μπορεί να σημαίνει ακόμη και απώλεια εθνικής κυριαρχίας».

Σε τι ανθρώπους έχουμε εμπιστευθεί τα ηνία της χώρας; Αυτοί μας λένε ξεκάθαρα ότι δεν τους ενδιαφέρει η εθνική κυριαρχία, δεν τους απασχολεί η Τιμή της χώρας, δεν δίνουν σημασία στην ευημερία του Λαού! Κυνηγούν συνεχώς τον Λαό, υπακούοντας σε ντιρεκτίβες που αποφασίζονται πολύ μακριά από την Ελλάδα και ερήμην μας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν να με εκπλήσσουν…

Όμως η βραδιά δεν θα είναι μια βραδιά θλίψης, αλλά μια βραδιά γιορτής.   Θα συγκεντρωθούμε  οι φίλοι κι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, για να γιορτάσουμε την ατσαλένια θέληση των Ελλήνων να μην περάσει ο εχθρός! 

Θα γιορτάσουμε γιατί, όσοι ασπόνδυλοι πολιτικοί με κρυφές ατζέντες κι αν υπάρχουν, όσοι τρόφιμοι ξένων κέντρων κι αν λυμαίνονται την εξουσία, θα υπάρχουν πάντα περισσότεροι αγνοί κι απλοί Έλληνες σαν τους Γιαλοψό – Βλαχάκο – Καραθανάση. Θα υπάρχουν πάντα οπλίτες αλλά και πολίτες σαν τους Ισαάκ και Σολωμού, που θα κάνουν την ψυχή τους άπαρτα κάστρα και το Αίμα τους Υγρό Πυρ και θα βαστούν Θερμοπύλες και Ίμια. 
                   
Θα τραγουδήσουμε  τον Εθνικό Ύμνο με όση δύναμη έχουν οι πνεύμονές μας και θα τον κάνουμε να αντηχήσει στην Αθήνα, καυτηριάζοντας τα αυτιά των προδοτών. Θα σταθούμε προσοχή στο προσκλητήριο των πεσόντων και δεν θα λυπηθούμε γι’ αυτούς, αλλά θα τους ζηλέψουμε! Θα ζηλέψουμε τον ένδοξο θάνατό τους, στις πολεμίστρες του Γένους. Θα προσευχόμαστε μέσα μας, να αξιωθούμε κι εμείς να τελειώσουμε τη ζωή μας, προστατεύοντας Ιερά και Όσια, Βωμούς και Εστίες και τυλιγμένοι στο έντιμο χακί της στολής.  
        
Τα νερά του Αιγαίου δεν είναι για αυτούς υγρός τάφος, αλλά ζεστός προστατευτικός  αμνιακός σάκος της κοιλιάς της μάνας Πατρίδας. Από την θυσία τους, θα γεννηθούν Έλληνες εμπνευσμένοι κι αποφασισμένοι να σταματούν τον Τούρκο και κάθε εχθρό.
Σε αυτή την νύχτα πρέπει να είμαστε όλοι. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι οι Χρυσαυγίτες, αλλά κι όλοι οι υπόλοιποι  Έλληνες.  Σε αυτό το γλέντι των Ηρώων έχουν δικαίωμα και υποχρέωση όλοι.
Το κράτος αρνήθηκε να τους τιμήσει όταν σκοτώθηκαν. Ακόμη και τώρα δεν το κάνει. Αλλά οι Ήρωες δεν πεθαίνουν για το Κράτος παρά για το Έθνος.
Για όλους θυσιάστηκαν τα παιδιά μας. Όλοι λοιπόν θα είμαστε εκεί, να δακρύσουμε από πόνο, να σφίξουμε τα δόντια από οργή, να κλείσουμε τα μάτια ορκιζόμενοι εκδίκηση και να γελάσουμε δυνατά στο πρόσωπο του εχθρού αψηφώντας τον. 

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ



Ολόκληροι πολιτικοί σχηματισμοί, που με την πολιτεία τους έχουν ζημιώσει άπαντες, και έχουν εκθέσει σκανδαλωδώς την χώρα, επέδειξαν τέτοια κτηνώδη αδιαφορία μπροστά στην θυσία των νεκρών, προσβάλλοντας την μνήμη τους

Όσοι ασπόνδυλοι πολιτικοί με κρυφές ατζέντες κι αν υπάρχουν, όσοι τρόφιμοι ξένων κέντρων κι αν λυμαίνονται την εξουσία, θα υπάρχουν πάντα περισσότεροι αγνοί κι απλοί Έλληνες σαν τους Γιαλοψό – Βλαχάκο – Καραθανάση.

Εθνική εφημερίδα 'ΕΜΠΡΟΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...