Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προς Αγρότες: Ξεχάστε αυτά που λέγαμε προεκλογικά... Τώρα έχουμε Μνημόνιο!

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προς Αγρότες: Ξεχάστε αυτά που λέγαμε προεκλογικά... Τώρα έχουμε Μνημόνιο!


Στην κυνική ομολογία της ψευδολογίας και της ψηφοθηρίας υπέπεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στο MEGA.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός, τα όσα είχε υποσχεθεί ο Σύριζα στους αγρότες προεκλογικά, ήταν απλώς και μόνο ψεύδη και καλά θα κάνουν να τα... ξεχάσουν.
Έσπευσε μάλιστα να απειλήσει κιόλας με... έξοδο από το ευρώ, λέγοντας«Μετά υπογράψαμε τη συμφωνία. Μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι;».
Για άλλη μία φορά, λοιπόν, ο Σύριζα παραδέχεται ότι βγήκε κυβέρνηση λέγοντας ψέμματα. Επίσης για άλλη μια φορά επικαλείται την «έξοδο από το ευρώ», προκειμένου να δικαιολογήσει την μνημονιακή κωλοτούμπα του.
Αφού, λοιπόν, είναι κατά παραδοχή ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, οι οποίοι υφαρπάζουν την ψήφο των Ελλήνων με «αντιμνημονιακές» πομφόλυγες, οι οποίες εν τέλει μετατρέπονται σε σκληρή μνημονιακή πρακτική, ας μην παραπονιούνται που τυγχάνουν ανεπιθύμητοι στις περιφέρειές τους, σαν τους νεοδημοκράτες προκατόχους τους.  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-agrotikhs-anaptujhs-pros-agrotes-jechaste-auta-pou-legame-proeklog#ixzz3yGNd3G9T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...