Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο ελληνικός λαός (στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι περισσότεροι εξαπατηθέντες ψηφοφόροι του στις τελευταίες εκλογές…) να ρίχνει… κατάρες και… φάσκελα στον mister Tsipra και στο συνεταιράκι του, τον Πανοκαμμένο, αλλά κάποιοι άλλοι τους… συγχαίρουν και τους στηρίζουν στην εφαρμογή της άγριας και άθλιας τριτομνημονιακής τους πολιτικής.

Έτσι, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού (Jacob-Joseph Lew), ο οποίος -παραμπιπτόντως- γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από εβραϊκή οικογένεια («was born in New York City to a Jewish family»)  και είναι...
εβραίος το θρήσκευμα («Lew is an Orthodox Jew»), όπως γράφει στην βιογραφία του επικοινώνησε με τον «περίεργο» υπουργό Τσακαλώτο –που κόβει βόλτες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες- και τον συνεχάρη για τις «μεταρρυθμίσεις» (δηλαδή τις απορυθμίσεις των ζωών μας) που κάνει η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση, καλώντας την να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.
Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών:

«Ο Υπουργός Οικονομικών Jack Lew συνεχάρη των Ευκλείδη Τσακαλώτο για τις μεταρρυθμίσεις που έχει υιοθετήσει μέχρι τώρα η Ελλάδα. Ο κ. Lew επανέλαβε πόσο σημαντικό είναι η ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει να εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις και να συνεργάζεται στενά με τους διεθνείς της εταίρους. Ο ίδιος πρόσθεσε πως το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Παράλληλα σημείωσε τον σημαντικό ρόλο του ΔΝΤ στην μεταρρυθμιστική διαδικασία».

http://paspartoy.blogspot.gr/2016/01/blog-post_82.html?spref=tw&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...