Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Χρήστος Παππάς: Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, είμαστε το μέλλον, είμαστε η ελπίδα!



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην μνημονιακή συγκυβέρνηση για τον καταστροφικό προϋπολογισμό και συλλήβδην στο "δημοκρατικό τόξο" για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:


Προς ενημέρωση δική σας και του Σώματος εισαγωγικά σας λέγω ότι δεν έπρεπε να είμαι αυτή τη στιγμή στο Βήμα ετούτο. Η θέση μου ήταν στην οικογένειά μου, ώστε να παρευρεθώ στην εξόδιο ακολουθία προσφιλεστάτου στενού συγγενούς. Δεν ηδυνήθην όμως διότι φρόντισε γι’ αυτό η γνωστή παραδικαστική παρέα των Ντογιάκου, Αθανασίου, Σαμαρά και λοιπών σκευωρών κατά της Χρυσής Αυγής. Ως γνωστόν συνεχίζω να έχω τον περιοριστικό όρο της απαγορεύσεως εξόδου από την Αττική. Άκουσον - άκουσον, βουλευτής Επικρατείας εκλεγμένος σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, όχι μόνο δεν μπορεί να περιδιαβεί την ελληνική επικράτεια, αλλά ούτε να επισκεφθεί σε έκτακτα συμβάντα την ιδιαίτερη Πατρίδα του. Και κλείνω κύριε Πρόεδρε το εισαγωγικό λέγοντας ότι ο εκλιπών προσφιλής θείος μου Αλέξανδρος Παππάς, γνήσιος Εθνικιστής, με συμμετοχή στον ΕΔΕΣ και στον ΕΛΑΣ διαδοχικά δεν εφήρμοσε την κάλπικη εθνική συμφιλίωση που διατυμπανίζετε όλοι εσείς, αλλά είχε διαδεί την ταυτότητα, το όμοιον της ξενόδουλης ψευτοδεξιάς και της εθνομηδενιστικής ψευτοαριστεράς.
Στο προκείμενο και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της συγκυβέρνησης θέλω να πω ότι αύριο το βράδυ οι εκατόν πενήντα τρεις βουλευτές και βουλευτίνες της συμπολίτευσης θα σταθούν μπροστά στο ερώτημα της συνείδησής τους που θα τους πει: «Τι υποσχέθηκες στον κόσμο και σ’ εμπιστεύθηκαν όσοι σε ψήφισαν και σε ανέδειξαν αντιπρόσωπο του Έθνους. Η συνείδησή σου αλυσοδεμένη στα έγκατα του είναι σου, σπαρταρά. Ελευθέρωσέ την. Όσοι, παρ’ ελπίδα, είστε κουφόνοες, αφουγκραστείτε επιτέλους τις γοερές κραυγές των πεινασμένων που λιμοκτονούν για να ξεχρεωθούν τα δάνεια των δανειστών».
Τα λόγια αυτά, λόγια που θα έπρεπε να είναι λόγια συνείδησης όπως είπα, δεν είναι δικά μου. Είναι παρμένα από την σημερινή ανοιχτή επιστολή του βετεράνου της Αριστεράς, δικού σας ανθρώπου, Μανώλη Γλέζου. Ανοιχτή επιστολή απευθυνόμενη στους 300 της Βουλής. Σίγουρα ο Μανώλης Γλέζος καθισμένος στο παραγώνι των στερνών κατωφλιών της ζήσης του, όπως όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει, έκανε ένα σημαντικό λάθος. Η επιστολή θα έπρεπε να απευθυνθεί προς τους 282 της Βουλής και όχι τους 300. Εμείς οι 18 Έλληνες βουλευτές Εθνικιστές και συνείδηση έχουμε και Εθνική συνείδηση έχουμε και Ελληνικό φιλότιμο έχουμε που δυστυχώς έχει εκλείψει. Και δεν αναφέρθηκα τυχαία στην εισαγωγή μου στην οικογένεια, τον τρίτο πυλώνα της Εθνικής μας ζωής. Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια είναι το Ελληνικό αιώνιο τρίπτυχο.
Το τρίπτυχο του βράχου της ελευθερίας που στέκεται εδώ και 3.000 χρόνια όπως χαρακτηριστικά σας έχει αναφέρει ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος στην αίθουσα αυτή.

Επί του προϋπολογισμού συνάδελφοι μου, Συναγωνιστές βουλευτές και βουλευτίνες σας ανέφεραν με στοιχεία, με αριθμούς τις δικές μας τοποθετήσεις για τον υφεσιακό, μνημονιακό και καταστροφικό προϋπολογισμό του 2016. Χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής κ. Κασιδιάρης σας ανέφερε το τεράστιο εθνικό ζήτημα όχι μόνο ηθικής αλλά και οικονομικής τάξεως της πρωτοφανούς γερμανικής κλοπής, δηλαδή το γερμανικό κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις οι οποίες στο σύνολό τους ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Φανταστείτε ότι ακριβείς υπολογισμοί και όχι ελληνικοί γερμανόδουλοι υπολογισμοί με βάση το δολάριο ή και την λίρα Αγγλίας, δηλαδή και με τις δύο μεθόδους, ανεβάζουν μόνο το άμεσα απαιτητό κατοχικό δάνειο στην αξία των 570 δισ. ευρώ. Τολμήστε κύριοι της κυβέρνησης Αριστεροί και Δεξιοί να το διεκδικήσετε. Τολμήστε να το εγγράψετε στον προϋπολογισμό.
Κατήγγειλε και καταγγέλλουμε και όλοι μας επίσης την υπό διάλυση Νέα Δημοκρατία, μην ανησυχείτε λόγια δικών σας βουλευτών είναι, η οποία υπερψήφισε το Μνημόνιο στις 14 Αυγούστου και σήμερα για ψηφοθηρικούς λόγους καταγγέλλει τα μέτρα τα οποία μέτρα αποτελούν φυσικό επακόλουθο του Μνημονίου. Ούτε ή άλλως αυτή η ίδια η Νέα Δημοκρατία δια του κ. Μεϊμαράκη έλεγε φέρτε τώρα το Μνημόνιο, τη συμφωνία δηλαδή με άλλα λόγια, και τα μέτρα είναι δική σας υπόθεση. Επίσης, ο Συναγωνιστής μας Γιάννης Λαγός χαρακτηριστικά εξέφρασε την θέση πως εσείς όλοι, είτε Αριστερά, είτε Δεξιά το ίδιο κάνετε. Και ναι είναι αλήθεια. Μεγάλο τμήμα αφυπνισμένων Ελλήνων, αυτών που έχουν κλειστή την τηλεόραση, αντιστέκονται, πλαισιώνουν τις δυνάμεις μας και πιστεύουν ότι η μοναδικοί που μπορούν να αντισταθούν στην εθνοδιάλυση που απεργάζεστε Δεξιοί και Αριστεροί είναι οι βουλευτές και η πολιτική δύναμη συνολικά του Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Και κλείνω κ. Πρόεδρε με την κατάληξη του λόγου της πρωτοεκλεγμένης βουλευτού μας κ. Σωτηρίας Βλάχου, η οποία είπε απευθυνόμενη σε εσάς όλους του μνημονιακού, του δημοκρατικού, του συνταγματικού τόξου «Οι πρόγονοί μας πούλησαν περιουσίες για να κάνουνε Πατρίδα και εσείς πουλήσατε Πατρίδα για να φτιάξετε περιουσίες». Δεν ακούστηκε κιχ. Κάποιοι από τους λίγους που ήσαν στην αίθουσα έσκυψαν το κεφάλι. Τι να πουν; Να ομολογήσουν την ενοχή ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος; Την ενοχή των κυβερνήσεων της Δεξιάς και του σοσιαλισμού 40 χρόνια τώρα; Να συμφωνήσουν με τον κ. Πάγκαλο, μαζί τα φάγαμε, τα δύο κόμμα της καταστροφής;

Κύριε Πρόεδρε, ως γνωστόν του προϋπολογισμού του κράτους παρακολούθημα είναι και ο προϋπολογισμός της Βουλής. Θορυβήθηκαν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου αιφνίδια χθες διότι στο σχετικό κωδικό για την χρηματοδότηση των κομμάτων αντί να αναγραφούν 15 εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, αναγράφησαν 5 εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ. Ο προϋπολογισμός της Βουλής πέρασε από επιτροπές, από λογιστήρια του κράτους, από κοινοβουλευτικές ομάδες, τυχαία το είδε κάποιος υπάλληλος για να γνωρίζει ο κόσμος, αν γνωρίζετε όλοι σας, έτσι ψηφίζονται εδώ οι νόμοι που αφορούν τις ζωές σας. Φυσικά και το θέμα δεν μας αγγίζει, διότι αποδεδειγμένα σε επτά διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις στηριχθήκαμε στις δυνάμεις μας, στον εθελοντισμό μας, στην πίστη μας για την Πατρίδα και τον Λαό. Και ελεγχθήκαμε οικονομικά από το ΣΔΟΕ. Τα ταμεία του κόμματος και κάθε βουλευτής ξεχωριστά. Ποιο από τα δικά σας κόμματα και τους βουλευτές σας αντέχουν ίδιο έλεγχο;

''Κυρίες και κύριοι, «τα εξοντωτικά μέτρα που εμείς τα θεωρούμε ως την ταφόπλακα της Ελλάδας. Μάλιστα, υποσχεθήκατε ότι οι τρομακτικές θυσίες που θα κάνει ο ελληνικός λαός θα γίνουν για να πάρουμε τη δόση, ενώ δόση δεν έρχεται. Και αντί να έρχεται η δόση, βλέπουμε τους δανειστές μας να μας εμπαίζουν και να μας εξευτελίζουν ως λαό.
Θεωρούμε, λοιπόν, ότι δεν έγινε καμμία διαπραγμάτευση και, δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε ίχνος ντροπής από αυτούς που δεν έκαναν τη διαπραγμάτευση, παρά μόνο τα χειροκροτήματα από τους εκατόν πενήντα «χειροκροτητές». Ως Χρυσή Αυγή καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό της Συγκυβέρνησης, διότι δεν προβλέπει τίποτα για την ανάπτυξη της χώρας, δεν προβλέπει απολύτως τίποτα για την καταπολέμηση της ανεργίας και για την επιστροφή -που είναι και το βασικότερο όλων- στην εθνική παραγωγή. Είναι προοίμιο, είναι προσάρτημα, θα έλεγα, είναι το τρίτο σχέδιο νόμου που έρχεται κατά σειρά. Προηγήθηκε το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Ζήσαμε το πολυνομοσχέδιο με τον τρόπο που ήρθε και τώρα, λοιπόν, ολοκληρώνεται η βρώμικη δουλειά με τον προϋπολογισμό, που είναι ένα προοίμιο νέων αντιλαϊκών μέτρων και μιας σαρωτικής ύφεσης για την ελληνική οικονομία.
Είναι προφανές σε όλους, εκτός από τους εκατόν πενήντα τρεις, ότι ο προϋπολογισμός του ερχόμενου έτους, τον οποίο καλούμαστε εμείς αύριο να ψηφίσουμε και να εγκρίνουμε ή όχι, δεν είναι προϋπολογισμός που κατήρτισαν Έλληνες τεχνοκράτες. Είναι, όπως προείπα, προσάρτημα τα πολυνομοσχέδια νόμου.
Όσον αφορά τους τομείς του προϋπολογισμού, που είναι τομείς κάθε ευνομούμενου εθνικού κράτους -όπως είναι το κράτος που οραματίζεται η Χρυσή Αυγή- αυτοί είναι η υγεία, οι δημόσιες επενδύσεις, η ναυτιλία, ο τουρισμός, η εργασία, η παιδεία. Στα θέματα αυτά και στους τομείς αυτούς έχουν τοποθετηθεί άριστα και θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι ομιλητές της Χρυσής Αυγής. Θα σταθώ, όμως, ιδιαιτέρως στο θέμα της παιδείας, γιατί γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η παιδεία για την ψυχή ενός λαού. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, φροντίσατε ξεκινώντας από το Γεώργιο Ράλλη να την καταστρέψετε. Εάν οι σύγχρονοι Έλληνες είχαν λάβει παιδεία, ελευθερία και εθνική υπερηφάνεια, δεν θα ψήφιζαν σήμερα τους υποτελείς ξένων συμφερόντων, δεν θα γίνονταν και οι ίδιοι Έλληνες υποτελείς, δεν θα γίνονται δούλοι των κομμάτων. Θα είχαν αξιοπρέπεια. Θα είχαν την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια που ήδη ξαναδίνει στο λαό μας η Χρυσή Αυγή.
Απευθύνομαι από αυτό εδώ το Βήμα κυρίως σε όλους όσους είναι νέοι.
Νέες και νέοι, αγαπητά μου παιδιά, αυτοί οι οποίοι κρατούσαν μέχρι τώρα στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, η περίφημη γενιά του Πολυτεχνείου, οι πασόκοι, οι νεοδημοκράτες και οι αριστεροί, όλοι αυτοί την παραδίδουν στάχτη και μπούρμπερη με χρέη για δύο και τρεις γενιές και συγχρόνως με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Εμείς, παιδιά μου, δεν δεχόμαστε την πολιτική τους. Ποτέ δεν τη δεχτήκαμε. Είμαι τώρα 53ον ετών. Όμως, από τα μαθητικά μου χρόνια έμαθα να είμαι πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα Έλληνας. Νιώστε, παιδιά, την ψυχή της Ελλάδας. Μη συμβιβάζεστε, μην παραδίδεστε, μην πιστεύετε στα ψέματα που σας εκτοξεύουν σαν αλήθεια αριστεροί και δεξιοί.
Απευθύνομαι σε όλους τους σημερινούς δεκαεξάρηδες, τους μελλοντικούς χρυσαυγίτες. Εσείς είστε το μέλλον της χώρας και κρατάτε το μέλλον της χώρας στα χέρια σας. Είστε το αύριο και όλοι αυτοί εδώ είναι το χθες.
«Σήκω επάνω, ελληνική νεολαία», έλεγε ο Περικλής Γιαννόπουλος. Εμπρός, λοιπόν, ελληνική νεολαία, να διώξουμε τους φαύλους, τους τιποτένιους, τους προδότες, να οικοδομήσουμε μια νέα Ελλάδα, να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά, να πάρουμε από το βούρκο τον ήλιο, να φωτίσει ο ήλιος όλο τον κόσμο, ο φωτεινός ήλιος της Ελλάδας, ο ήλιος της Χρυσής Αυγής''.

Το κείμενο που σας ανέγνωσα είναι ακριβώς με τον λόγο που εκφώνησα από το Βήμα τούτο ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τον Δεκέμβριο του 2012 στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τουναντίον τα πράγματα έχουν επιδεινωθεί με συνυπεύθυνους εσάς. Όχι μόνο στα οικονομικά, όχι μόνο στην αθρόα εισβολή αλλοπίστων και αλλοθρήσκων μεταναστών – προσφύγων κτλ. Αλλά κυρίως στα εθνικά μας θέματα για τα οποία κανείς δεν ομιλεί. Σήμερα επισκέπτεται την Αθήνα το γεράκι Των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ανθέλληνας Τζον Κέρι. Μια επίσκεψη που σηματοδοτεί το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, το ξεπούλημα του Αιγαίου και της Κύπρου με μια συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου αδύναμη και υποταγμένη στις αμερικανικές απαιτήσεις για την  ενέργεια, αλλά και  στα επικίνδυνα παιχνίδια της Δύσης στη Μέση Ανατολή.
Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή είναι επιτακτική και άμεση η ανάγκη για την Πατρίδα μας να υπάρξει γεωπολιτική στροφή προς την ορθόδοξη Ρωσία κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με μια Εθνική κυβέρνηση που θα έχει ως πυλώνα τους Έλληνες Εθνικιστές. Εμείς είμαστε παρόντες διαβεβαιώνουμε τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό που μας ακούει στα λόγια του Δεκεμβρίου του 2012 δεν αλλάζω ούτε σίγμα, δεν κάνουμε βήμα πίσω, δεν λυγίζουμε γιατί τους Εθνικιστές δεν τους λυγίζουν ούτε οι φυλακές, ούτε οι σφαίρες.

Έχουμε τον Θεό, έχουμε τον Λαό, έχουμε το Δίκαιο στο πλευρό μας.
Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, είμαστε το μέλλον, είμαστε η ελπίδα. 
Εμείς είμαστε η Χρυσή Αυγή!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-eimaste-enwmenoi-san-grothia-eimaste-to-mellon-eimaste-h-el#ixzz3tMOc40Wp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...