Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Χρήστος Παππάς κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η καταστροφή της Ελλάδας!


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα για την καταστροφική και ανθελληνική πολιτική που ασκεί.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Καταρχήν προτού εισέλθω εις την κυρίως αναφορά στις συζητούμενες κυρώσεις, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τοποθετούμενος επί των σημερινών σημαντικών εξελίξεων στην περιοχή μας της Ανατολικής Μεσογείου, θέλω να εκφράσω την συμπάθεια του Κινήματός μας προς τον ρωσικό λαό και την ρωσική πολεμική αεροπορία που απόψε θρηνεί δύο πεσόντες στον αγώνα κατά της βαρβαρότητος.
Θα ήταν ακραίο να ζητήσω από το Σώμα να τοποθετηθεί αναλόγως, διότι ακόμη και σε περιπτώσεις καταρρίψεων ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών από το γειτονικό κράτος δολοφόνων, απέφυγαν να τοποθετηθούν. Τα ονόματα Ηλιάκης και Σιαλμάς είναι άγνωστα στην ελληνική Βουλή. Όπως και τα ονόματα των Γιαλοψού - Καραθανάση – Βλαχάκου. 'Οπως και τα ονόματα των Ηρώων Σολωμού και Ισαάκ. Θα ήταν, λοιπόν, υπερβολικό να ζητήσω να τοποθετηθείτε για τους ομόθρησκους πεσόντες, Ρώσους χειριστές που καταρρίφθηκαν από την τουρκική αεροπορία, εμπρηστή της ειρήνης  στην περιοχή και εσαεί καταπατητή του διεθνούς δικαίου. Όπως και να χει, εσείς τα κόμματα του κακώς λεγομένου συνταγματικού τόξου, είτε ευχαριστείτε τους Αμερικανούς, είτε προσκυνάτε την κυρία Μέρκελ λέγοντας «ναι σε όλα». Εμείς διαφέρουμε από εσάς κατά τούτο:
Είμαστε στην πλευρά του δικαίου, στην πλευρά της Πίστης και στην συγκυρία αυτή στο πλευρό του ρωσικού λαού με όλες τις ηθικές δυνάμεις που διαθέτουμε. Δεν αναφέρθηκα προηγουμένως τυχαία, λέγοντάς σας ότι κακώς επαίρεστε στην προσπάθειά σας να πλήξετε την Χρυσή Αυγή ότι είστε εσείς το συνταγματικό τόξο. Τουναντίον εσείς είστε που καταπατάτε και καταργείτε κατάφορά το Σύνταγμα, και Δεξιοί και Αριστεροί.
Είναι γνωστό ότι οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αποτελούν σύμφωνα με το Σύνταγμα τρόπο νομοθέτησης που αρμόζει σε εξαιρετικές και έκτακτες συνθήκες, τρόπος που λαμβάνει χώρα καταχρηστικά διότι δεν νομοθετεί το Σώμα, η Βουλή, αλλά η κυβέρνηση. Εσείς οι δήθεν κοινοβουλευτικοί καταργείτε τον κοινοβουλευτισμό.
Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, η Προεδρευομένη κοινοβουλευτική Δημοκρατία, θεμελιωδώς στηρίζεται στην διάκριση των εξουσιών. Στην περίπτωση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου νομοθετεί η εκτελεστική εξουσία, κάτι που γίνεται στην αίθουσα αυτήν διότι ο βουλευτής δεν ψηφίζει κατά συνείδηση αλλά με κομματική γραμμή.
Να θυμίσω την περίπτωση βουλευτού υπόλογου στους ψηφοφόρους της περιφέρειάς του, ο οποίος όταν ψήφισε εδώ στην αίθουσα αυτή, ενάντια στην κομματική γραμμή, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τότε, Αντώνης Σαμαράς, ανέβηκε στην έδρα του Προέδρου και συνέταξε χειρόγραφη επιστολή προς το Προεδρείο, διαγραφής του βουλευτή. Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Προχθές ακόμη βουλευτής της Αριστεράς εδέχθη αφόρητες πιέσεις από τους συναδέλφους του, όταν μετά από διαφωνία του υπέστη ψυχολογικό πόλεμο προκειμένου να παραδώσει την έδρα.
Αυτή είναι η δημοκρατία που εκπροσωπείτε, όχι μόνο στην αίθουσα αυτή αλλά και στα ίδια σας τα κόμματα, όπου δεν συνεδριάζουν τα όργανα και επικρατεί το δίκαιο και η Αρχή του Αρχηγού. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον καιρό που ήσαν εκ του ασφαλούς αντιμνημονιακοί προκειμένου να υφαρπάξουν τις ψήφους του ελληνικού λαού, είχαν δηλώσει την απέχθειά τους προς τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έφερνε η ανεκδιήγητη κυβέρνηση Σαμαρά.
Ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας από το βήμα αυτό είχε μιλήσει για έλλειμα δημοκρατίας και για χούντα του μνημονίου. Κοιτάξτε όμως πώς τα φέρνει η ζωή. Ούτε και οι ίδιοι οι παντογνώστες φιλελεύθεροι μνημονιακοί της Νέας Δημοκρατίας δεν είχαν το θράσος να φέρουν προς κύρωση 12 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου όπως αυτές που συζητάμε σήμερα.
Και ερωτά εύλογα ο εξαπατημένος ψηφοφόρος, ο αηδιασμένος ψηφοφόρος από την πολιτική και τους πολιτικούς που εκδήλωσε την απέχθειά του με την αποχή: Ποιος είναι η χούντα και ποιος είναι ο αντιδημοκράτης; Στον παρόντα πολιτικό χρόνο διαχωρισμοί, αξίες, ιδεολογίες του παρελθόντος έχουν εκλείψει. Δεξιά και Αριστερά αποκαλύπτεται ότι είναι το ίδιο, υπηρετούν τους ίδιους αφέντες, χορεύουν στον ίδιο ρυθμό του θανάτου υπακούοντας στις μουσικές των τοκογλύφων, των εχθρών της πατρίδας, όλων αυτών που επιβουλεύονται την πλούσια Ελλάδα, τον ορυκτό της πλούτο, την γεωστρατηγική της θέση. Όλων αυτών που φόρτωσαν ενοχές τον ελληνικό λαό που αναπαρήγαγαν το «μαζί τα φάγαμε», δηλαδή ο ελληνικός λαός έφαγε μαζί με τους πολιτικούς 280 δις. το ελληνικό χρέος δηλαδή το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, είναι πολύ μικρότερο από την αξία του κατοχικού δανείου που εσείς, όπως και οι προηγούμενοι δεν διεκδικείτε και είναι ένα μικρό ποσοστό του διεθνούς χρέους που ανέρχεται σε 61 τρισεκατομμύρια επτακόσια εξήντα τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια. Πού βρίσκονται αυτά τα λεφτά; Ποιοι τα έχουν; Σε ποιους χρωστάμε και γιατί.
Χρησιμοποιείτε την ελληνική Βουλή κατά τον ίδιο τρόπο που την χρησιμοποιούσε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Χρησιμοποιείτε ως προμετωπίδα την δήθεν αριστεροσύνη σας, πράττετε τα εντελώς αντίθετα από αυτά που πρεσβεύουν οι υποτιθέμενες αρχές και ιδεολογίες σας, εκτός αν συνάδει με την ιδεολογία σας η υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων στα πλαίσια της κατάργησης της ιδιοκτησίας, όπως επιτάσσει ο μαρξισμός-λενινισμός τον οποίο πιστεύατε και συνεχίζετε να πιστεύετε αφού οι εικόνες των αγίων του κομμουνισμού κοσμούν τα πολιτικά σας γραφεία, ακόμα και σε αυτό εδώ το κτίριο.
Το θράσος και η δύναμη που σας δίνει η ισχνή πλειοψηφία των 153 βουλευτών της συμπολίτευσης μεταφράζεται σε ευτελισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την σημερινή διαδικασία είναι η απειρία σας, λόγο που κυβερνητικά στελέχη επικαλούνται συχνά. Δεν υπάρχει όμως στην πράξη καμία απειρία. Το κράτος έχει συνέχεια και παραλάβατε συνειδητά την μνημονιακή σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά. Γι’ αυτό εγκαλείστε από τον ελληνικό λαό και από το εθνικιστικό Κίνημα.
Θέσατε υπεράνω των συμφερόντων της Πατρίδας και του λαού τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των τραπεζών. Τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Χρειάστηκαν λίγες ώρες για να καταρρεύσει το αριστερό προκάλυμμα της ιδεολογίας σας. Η υποτιθέμενη απειρία σας δικαιολογείται μόνον στον βαθμό που εσείς οι ίδιοι στις συζητούμενες σήμερα πράξεις 1, 2, 3, και 4 που αφορούν τα capital control χρειαστήκατε 4 διαφορετικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για το ίδιο θέμα, δηλωτικό της ανοργανωσιάς σας και του επικίνδυνου ερασιτεχνισμού σας.
Και παρόλη την κατακραυγή στην κοινωνία, παρόλη την κατακραυγή μέσα στο ίδιο σας το κόμμα, έχετε σκοπό να συνεχίσετε να κυβερνάτε με αυτόν τον τρόπο, να κυβερνάτε αναδρομικά, να κυβερνάτε με το πρόσχημα του κατεπείγοντος, να εξαπατάτε τον λαό σε αγαστή συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να διατηρηθείτε στην εξουσία και να ολοκληρώστε το έργο για το οποίο είστε εντεταλμένοι. Το έργο της καταστροφής της ελληνικής κρατικής οντότητας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-kata-suriza-eiste-h-katastrofh-ths-elladas#ixzz3sREXbZpa

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...27 Νοεμβρίου 2015 στις 7:27 μ.μ.

    Συγχαρητήρια κ.Παππά για τις πύρινες ομιλίες σας στην βουλή!!! Και σε εσάς και στους υπόλοιπους Συναγωνιστές βουλευτές της ΧΑ!!! Είστε η φωνή μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...