Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εικόνες αποκάλυψης στη Μυτιλήνη: Χίλιοι αφγανοί έκαναν επίθεση για να καταλάβουν πλοίο!

Εικόνες αποκάλυψης στη Μυτιλήνη: Χίλιοι αφγανοί έκαναν επίθεση για να καταλάβουν πλοίο!
Σκηνές χάους εκτυλίχτηκαν στη Μυτιλήνη σήμερα το πρωί όταν έφτασε το πλοίο Blue Star 1. Με το που κατέβηκε ο καταπέλτης του πλοίου περίπου 1000 αφγανοί λαθρομετανάστες επεχείρησαν εφόρμηση, προκειμένου να καταλάβουν το πλοίο.
Τα χειρότερα αποφεύχθησαν την τελευταία στιγμή με τις καίριες και συνεχείς παρεμβάσεις των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης κατάφεραν να απομακρύνουν τους λαθρομετανάστες και να δώσουν στο πλήρωμα του πλοίου τον απαραίτητο χρόνο για να σηκώσουν τους καταπέλτες, εγκλωβίζοντας μέσα στο πλοίο τους επιβάτες.
Η κατάσταση στο νησί πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο με καμία διαδικασία να μην μπορεί να απαλύνει τον πόνο των κατοίκων, οι οποίοι έχουν χάσει ήδη το λιμάνι, το οποίο τελεί υπό κατάληψη. Χιλιάδες φτάνουν καθημερινά στο νησί και οι προσπάθειες της κυβέρνησης να τους μεταφέρει με πλοία στα αστικά κέντρα αποδεικνύεται άσκοπη πέρα από επικίνδυνη.
Μόνο η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής μπορεί να δώσει λύσεις στο πρόβλημα αυτό, το οποίο δημιουργείται εν μέρει από την επεκτατική πολιτική των «φίλων» μας στη Μέση Ανατολή και εν μέρει από την απροθυμία των κυβερνώντων να συγκρουστούν με τα κυκλώματα των δουλεμπόρων και τις ΜΚΟ που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία τόσο με αυτούς, όσο και με το κράτοςόπως είπε και ο υπουργός εσωτερικών, Βούτσης.
Τόσο για τις εικόνες του χάους, όσο και για τις εικόνες με τα παιδιά που μεταφέρονται από τα πλοιάρια των δουλεμπόρων υπόλογη είναι τόσο η Ευρώπη, όσο και οι εγχώριοι υποτακτικοί της. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eikones-apokalupshs-sth-mutilhnh-chilioi-afganoi-ekanan-epithesh-gia-na-kat#ixzz3kl7Yzn72

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...