Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ: 76.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

λαθρομετανάστευση



Πάνω (άραγε πόσο πιο πάνω;) από διακόσιες χιλιάδες «πρόσφυγες» έχουν αφιχθεί φέτος στην Ελλάδα, αριθμός που είναι εξαπλάσιος από πέρυσι και μεγαλύτερος από τον αριθμό των προσφύγων σε όλο τον μεσογειακό χώρο μέσα στο 2014, δήλωσε η εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, Μελίσα Φλέμινγκ, σε συνέντευξή της στην αυστριακή εφημερίδα «Κλάινε Τσάιτουνγκ».
Μάλιστα! Τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, πάλι εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, είχε δηλώσει ότι 124.000 «πρόσφυγες» έχουν φθάσει -μέχρι την 31η Ιουλίου- στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών συνόρων από τις αρχές του 2015.
Άρα, βάσει των προηγούμενων συγκεντρωτικών στοιχείων του ΟΗΕ, τον Ιούλιο μας… προτίμησαν 56.000 λαθρομετανάστες, ήτοι, 1866 την ημέρα! Πόσοι μας προτίμησαν τον Αύγουστο; Αφαιρούμε τους 124.000 που είχαν έρθει μέχρι το τέλος του Ιουλίου από τους 200.000 που ήρθαν μέχρι τα τέλη Αυγούστου και μας προκύπτει ο αριθμός 76.000! Ήτοι, 2.530 την ημέρα! Δεν είναι… θαύμα;
(ΥΓ): Κρατάμε βεβαίως και μια επιφύλαξη στους αριθμούς που παραθέτουμε, καθώς η εκπρόσωπος του ΟΗΕ δεν τους προσδιόρισε επακριβώς, αλλά «πάνω από διακόσιες χιλιάδες», και περιμένουμε τα ακριβή στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...