Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Χρήστος Παππάς: Μήνυμα Νίκης - Προσκλητήριο Αγώνα

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Προς τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες που έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα και ανέδειξαν την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και ουσιαστικά Εθνική Αντιπολίτευση, σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν στην μάχη των εκλογών, νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω όχι μόνον συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Χάρις σε σας η ελληνική Ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας, όχι μόνο δικαιώνεται σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και χάρις σε σας θα επικρατήσει κάτω από την φωτεινή ηγεσία του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και θα σταθεί άξια στην πρωτοπορία της εθνικής διακυβέρνησης της χώρας.

Μετά από μία μέρα χαράς για την επιτυχία του κινήματος, και σωματικής και ψυχικής ανάπαυσης, πρέπει να τονίσω ότι με τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου κερδίσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Σας καλώ λοιπόν όλους σε εγρήγορση, αγωνιστικό «παρών» και οργανωτική δουλειά στην νέα προεκλογική περίοδο που μόλις άρχισε.

Εμείς δεν υποκύψαμε σε διώξεις και αποκλεισμούς, και γι’ αυτό κερδίσαμε αυτήν την μεγάλη μάχη σε έναν πόλεμο που συνεχίζεται και σε περιβάλλον και δύσκολους καιρούς που έρχονται.

Σας καλώ όλους να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλογιστείτε τις ευθύνες που πέφτουν στους ώμους μας για την τελική απελευθέρωση της Πατρίδος μας.

Να έχετε πάντα κατά νου ότι εμείς οι Έλληνες εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή που ηγείται του αντιμνημονιακού πατριωτικού κινήματος, είμαστε οι μόνοι που δεν ξεχνούμε τους σκοπούς της μεγάλης και μόνης εθνικιστικής επανάστασης στην παγκόσμια Ιστορία, της Επανάστασης του 1821 για Λαϊκή Κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Ελληνίδες και Έλληνες, Δώστε την μάχη μαζί μας, για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

Ζήτω η νίκη!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Βουλευτής Επικρατείας
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-mhnuma-nikhs-prosklhthrio-agwna#ixzz3mTXebYi5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...