Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ: «Μαχαίρι» στους μισθούς των στρατιωτικών θα ψηφίσει ο Καμμένος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ: «Μαχαίρι» στους μισθούς των στρατιωτικών θα ψηφίσει ο Καμμένος

Δεν πάει καιρός (περίπου ένας μήνας) από τότε που τα κυβερνητικά παπαγαλάκια διέρρεαν στον τύπο έναν δήθεν διάλογο του Καμμένου με τον Τσίπρα, περί του μισθού των στρατιωτικών. Σύμφωνα με το κυβερνητικό μύθευμα, κόντεψε να υπάρξει… ρήξη στην συγκυβέρνηση από την ασάφεια του υπουργείου οικονομικών σχετικά με τις περικοπές στα περί της Εθνικής Άμυνας.
Συγκεκριμένα, στα μέτρα που περνούσαν τότε από τη Βουλή αναφερόντουσαν περικοπές, χωρίς όμως να προσδιορίζεται η προέλευσή τους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο περικοπών μισθών για τους στρατιωτικούς.
Τότε, σύμφωνα με τα παπαγαλάκια, ο Καμμένος είπε στον Τσίπρα «τελειώσαμε», υπονοώντας ότι μπορεί να φύγει από την κυβερνητικό συνασπισμό. Σύμφωνα πάντα με τα παπαγαλάκια, τότε ο Καμμένος είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με απεσταλμένο του πρωθυπουργού και απευφέυχθη το… ρήγμα, με τον Τσακαλώτο να κάνει από βήματος Βουλής σχετική διευκρίνιση.
Και μετά χαρούμενος και με πολλά «ταρατατζούμ» και εμβατήρια να παιανίζουν, ο Καμμένος ψήφισε το μνημόνιο, όντας περ(ί)φανος που κατάφερε να αποτρέψει τις νέες περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών.
Τώρα, όμως, έρχεται ένα νέο νομοσχέδιο γεμάτο μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού και η θετική ψήφος των Ανέλ θεωρείται βεβαία. Μέσα στις διατάξεις που έρχονται προς ψήφιση και τις οποίες οι Ανέλ θα ψηφίσουν είναι και οι περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι καταργούνται τα «εκτός έδρας», δηλαδή η ημερήσια αποζημίωση που δίδεται σε στρατιωτικούς (κυρίως) που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές.
Κοινώς, τώρα ένα μήνα μετά οι Σανέλ όχι μόνο δεν «τελείωσαν», αλλά θα ψηφίσουν μαζί και τις περικοπές στους στρατιωτικούς. Γιατί είναι πολύ γλυκιές οι ελικοπτεράδες (κατά το βαρκάδες) και δεν μπορούν κάτι «ψωρο»μειώσεις σε μισθούς στρατιωτικών να τις διαταράξουν.
Καταργούνται επίσης: ασφαλιστήρια συμβόλαια, προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των εργαζομένων, μειωμένα εισιτήρια και δωρεάν κάρτες διαδρομών


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/machairi-stous-misthous-twn-stratiwtikwn-tha-pshfisei-o-kammenos#ixzz3ihcAJpfK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...