Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Δημοσιεύθηκε αρχικά στο Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ:


Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό. Σύμφωνα με αναφορές του καθεστωτικού τύπου, ο φάκελος της ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος για να πάρει την τελική άδεια.

Η ειρωνεία αλλά και το προκλητικό της υποθέσεως είναι ότι πριν λίγο μόλις καιρό οι συριζαίοι σταμάτησαν τα σχέδια για την προαναγγελθείσα επί Καραμανλή ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον ίδιο χώρο, με πρόσχημα τους… κορμοράνους!
Δεν θα έχουν πρόβλημα «σύντροφοι», οι κορμοράνοι τώρα που θα χτιστεί ολόκληρο τέμενος στην ίδια ακριβώς περιοχή; Μόνο με το γήπεδο είχαν πρόβλημα οι κορμοράνοι; Με το τέμενος όχι; Τι έχει να πει το κατακλυσμένο από συριζαίους Υπουργείο Περιβάλλοντος τώρα που οι κορμοράνοι θα γίνουν βορά των λαθρομεταναστών;
Η κυβέρνηση σχεδιάζει την δημιουργία ενός ισλαμικού γκέτο στην περιοχή του Ελαιώνα και του Βοτανικού. Μία απαρχή της ισλαμοποίησης των Αθηνών και ολόκληρης της Ελλάδας.

Σε αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών η μεταφορά εκατοντάδων λαθρομεταναστών στην περιοχήμε έγκριση του λαθροδήμαρχου Καμίνη, και με μοναδική αντίσταση από την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Συνένοχο όλο το συνταγματικό-μνημονιακό τόξο

Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι οι «κομμουνισταί» του Σύριζα προχωρούν στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό, και ότι οι «πατριώται» της ΝΔ είναι αντίθετοι. Προς απόρριψη αυτού του λογικού σφάλματος, έρχεται το ιστορικό της ανέγερσης του τεμένους, που θα αποτελέσει εστία εγκληματικότητας,στρατολόγησης τζιχαντιστών και αποσταθεροποίησης μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας της χώρας.
Ύστερα από άκαρπες προσπάθειες αρκετών ελληνικών κυβερνήσεων, το 2006 νόμος της τότε υπουργού Παιδείας της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Μαριέττας Γιαννάκου, όρισε Διαχειριστική Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους, ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε η δημιουργία του στο Ναυτικό Οχυρό του Βοτανικού, κάτι που το υπουργείο Άμυνας αποδέχθηκε το 2010, επί υπουργίας του Ευάγγελου Βενιζέλου. Το Τέμενος χωροθετήθηκε επίσημα στην περιοχή με νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος το 2011. Ακολούθως, το πρώην υπουργείο Υποδομών προχώρησε στις μελέτες, και στην συνέχεια προκήρυξε πέντε διαγωνισμούς.

Τελικώς η τελική νομική επικύρωση του έργου έγινε στα μέσα Μαΐου με τις θετικές ψήφους όλου του «συνταγματικού τόξου», δηλαδή: Σύριζα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ, και με την ανοχή του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου. Έτυχε, δηλαδή, μεγαλύτερης αποδοχής και από το αριστερό μνημόνιο, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι πολιτικοί ανθέλληνες του μνημονιακού τόξου.


ΕΙΡΗΝΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...