Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Έρχεται η Χρυσή Αυγή: Ο Εθνικισμός θα είναι η απάντηση ενός Λαού που θα αγωνιστεί για την επιβίωσή τουΤο κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

  • Διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και παράκεντρα της παγκοσμιοποίησης πλέον προειδοποιούν ανοιχτά: Έρχεται η Χρυσή Αυγή!
  • Το μνημόνιο της αριστεράς, αφότου ψηφίστηκε από τις Ηνωμένες Μνημονιακές Δυνάμεις (Πασόκ, ΝΔ, Σύριζα, Ανέλ, Ποτάμι) απέδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι!
  • Αυτό που προσπάθησαν να προλάβουν με τις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, γίνεται με βήμα γοργό πραγματικότητα. Το ένστικτό της επιβίωσης του Έθνους των Ελλήνων ξυπνάει και σηκώνει τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Χρυσής Αυγής.
Πολλοί ήταν οι διανοούμενοι, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που καθ’ όλη τη διάρκεια της «σκληρής διαπραγμάτευσης» προέτρεπαν του διεθνείς τοκογλύφους να δώσουν ένα «ελαφρύ» μνημόνιο στον Τσίπρα για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή.
Το συγκεκριμένο επιχείρημα που επανέλαβαν άνθρωποι όπως ο Κρούγκμαν, ο Τσόμσκυ, ο John Gray, οι Financial Times και άλλοι πολλοί, ήταν στην ουσία και το μόνο διαπραγματευτικό όπλο του Τσίπρα, ο οποίος το επαναλάμβανε συχνότατα και μέσω όλων των εκπροσώπων του – υπουργών.
Τώρα το αριστερό μνημόνιο είναι μία ζοφερή πραγματικότητα και ήδη τα δύο πρώτα πακέτα προαπαιτούμενών του έχουν ψηφιστεί από τις Ηνωμένες Μνημονιακές Δυνάμεις (στα πρότυπα των ΗΠΑ). Πλέον οι προειδοποιήσεις έχουν δώσει τη θέση τους στις αναλύσεις, που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Ενδεικτικά παραθέτουμε τις τελευταίες των δηλώσεων:
Centre of European Reform – παράκεντρο της παγκοσμιοποίησης: «οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η τελευταία τους ελπίδα βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή»
Ναόμι Κλάιν – Ιουδαία συγγραφέας: «Άραγε, θα προσποιούνται τους έκπληκτους και τους αθώους αν οι Έλληνες την επόμενη φορά ψηφίσουν τη Χρυσή Αγή;»
Μπέρνι Σάντερς – Αμερικανός γερουσιαστής: «Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν αποτυγχάνει η δημοκρατία και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν αυτό που ψήφισαν, τότε ο κόσμος μπορεί να στραφεί σε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή».
Ήδη το αναπόφευκτο έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα. Η δημοσκόπηση του zougla.gr έδειξε άνοδο της Χρυσής Αυγής κατά 4%, ενώ οι «συστημικές επιμένουν»δημοσκοπήσεις  σε μία άνοδο μόλις 1,5% σε μία εβδομάδα. Η Χρυσή Αυγή έρχεται εκφράζοντας την βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchetai-h-chrush-augh-o-ethnikismos-tha-einai-h-apanthsh-enos-laou-pou-tha#ixzz3i6CRGl2t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...