Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και όχι δούλοι Γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες.

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


Τον Οκτώβριο του 2013  ευρισκόμενος προσωρινά κρατούμενος στην ΓΑΔΑ μαζί με τον Αρχηγό μας, τους υπόλοιπους Βουλευτές και Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, είχα αποστείλει μέσω της συναγωνίστριας, συζύγου μου μήνυμα προς δημοσίευση στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Σ’ εκείνο το μήνυμα μεταξύ άλλων έγραφα και τα εξής τα οποία σας μεταφέρω:
Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξάλλου ως γνήσιος πολιτικός δήλωσε σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα: «Θα τους λειώσω».
Επιπλέον η δίωξη αυτή πραγματοποιείται για να λειτουργήσει ως ένα ακόμη μέσον εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών και εκλογέων, πιστή εφαρμογή του δόγματος «Σοκ και Δέος».
Του δόγματος που η δικτατορία των διεφθαρμένων εφαρμόζει τα τρία τελευταία χρόνια της δυστυχίας στην Πατρίδα μας
• Ενόχλησε αφάνταστα το σύστημα της κλεπτοκρατίας η παρουσία μιας γνήσιας Λαϊκής και Εθνικιστικής δύναμης στην πολιτική ζωή και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
• Ενόχλησαν το σύστημα της κλεπτοκρατίας οι 2000 και πλέον στοχευμένες Ερωτήσεις των Βουλευτών μας προς την κυβέρνηση του μνημονίου εντός του Κοινοβουλίου.
• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η ακτιβιστική, η διαφορετική πολιτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής.
• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας.
• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής κατάφερε να συγκεράσει τις πολιτικές τάσεις, να λειτουργήσει ενοποιητικά και να γίνει πολιτικά κυρίαρχος με τεράστια λαϊκή υποστήριξη.
Αυτό είναι επικίνδυνο για το κυρίαρχο σύστημα.
Θεωρείται επικίνδυνο και αφυπνιστικό για το λαό που πρέπει σύμφωνα με τους επικυρίαρχους να βρίσκεται σε μόνιμη καταστολή.
• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως μέσα κι έξω από το Κοινοβούλιο δεν συμβιβαστήκαμε και δεν γίναμε ίδιοι μ’ αυτούς.
Τους ενόχλησε η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας. Τους ενόχλησε η διαρκής δημοσκοπική μας άνοδος.
• Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας και τα διεθνή κέντρα εξουσίας, τους διεθνείς τοκογλύφους, τα γνωστά «λόμπυ», τους εντολοδότες και χειραγωγητές της συγκυβέρνησης, η σταθερή μας Πίστη που εναντιώνεται στο κυρίαρχο ισοπεδωτικό πνεύμα ενός σύγχρονου οργουελικού σεναρίου υποδούλωσης των Λαών και του πρωτοπόρου στην Ιστορία και τον Πολιτισμό Έθνους μας.
• Ενόχλησε η σταθερή μας πίστη στους πυλώνες της εθνικής ζωής,
η πίστη στην Πατρίδα, στην Θρησκεία, την Οικογένεια.

Είμαι υπερήφανος που υπηρετώ το νόμιμο και παρανόμως διωκόμενο πολιτικό κόμμα του Λαϊκού Εθνικισμού. Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης. Είμαι υπερήφανος που ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος εκτός από Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι φίλος και αδελφός μου. Δεν προδίδω τις Ιδέες μου. Δεν τσαλακώνω την Τιμή μου. Δεν προσκυνάω τα αφεντικά της δουλείας του Λαού μου.
Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω ο αδούλωτος ελληνικός Λαός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Χρήστος Η. Παππάς
Προφυλακισμένος Γ.Α.Δ.Α.
3/10/2013


Από τις θέσεις μου αυτές δεν κάνω βήμα πίσω.
Και δεν έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες  έλληνες ούτε βήμα πίσω. ΓΙΑΤΙ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΓΙΑΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε.
Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ίδια επικίνδυνοι και καταστροφικοί.
Το μόνο που έχει αλλάξει και το γνωρίζετε πολύ καλά εσείς όπως και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είναι ότι δεν πέτυχαν τον στόχο τους, δηλαδή να κάμψουν το φρόνημά μας και την ανοδική μας πορεία, και αυτό χάριν και σε εσάς αγαπητοί Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες που βρίσκεστε σε αυτήν την αίθουσα, αλλά και χάρις τους εκατοντάδες χιλιάδες απροσκύνητους Έλληνες που αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν το Λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα.
Μα πάνω απ’ όλα χάρις τον Αρχηγό μας που στάθηκε ακλόνητος βράχος στους δύσκολους καιρούς. Που οδήγησε επάξια το Κίνημά μας σε τρείς επιτυχείς και νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις με μόνο μέσον ένα παρακολουθούμενο καρτοτηλέφωνο των διαδρόμων των φυλακών Κορυδαλλού.
Οι διώξεις μας ήσαν αναμενόμενες. Μια μέρα πριν την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 τις είχα ουσιαστικά προαναγγείλει, λέγοντας πως ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα θα αντιμετωπίσει τεράστια πολιτική δίωξη, λέγοντας πως η προπαγάνδα και η λάσπη δεν αγγίζουν την Χρυσή Αυγή και ότι η Χρυσή Αυγή θα προασπίσει την τιμή της έχοντας πάντα ως γνώμονα το εθνικό συμφέρον υπογραμμίζοντας πως
«Τρέμουν κάτι το οποίο δεν ελέγχουν. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν τα παίρνουμε από κανέναν, έχουμε καθαρό μέτωπο και χέρια και δουλεύουμε για την Πατρίδα και τον λαό.»
Η Χρυσή Αυγή είναι η γνήσια φωνή του ελληνικού λαού και οι μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος είναι το πολιτικό κίνημα του μέλλοντος, της ελπίδας και της σωτηρίας του ελληνισμού.
Η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει απλούς οπαδούς ή ψηφοφόρους. Έχει συνειδητοποιημένους πολιτικούς στρατιώτες, μαχητές σε έναν άνισο  νόμιμο πολιτικό αγώνα που στέκονται ατρόμητοι και όρθιοι εναντίον όλων.
Προσπάθησαν να μας καθυποτάξουν, να μας τρομοκρατήσουν  και να πλήξουν το ελεύθερο φρόνημά μας και την πίστη μας. Δεν τα κατάφεραν και ούτε ποτέ θα τα καταφέρουν! Αυτό αγαπητοί μου δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει. Μια μάχη κερδήθηκε και όχι ο πόλεμος. Η συνέχεια θα είναι μακρά.
Ήδη ανοίγονται μπροστά μας ευοίωνες προοπτικές όντας ουσιαστικά η γνήσια, η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση, η εθνική αντιπολίτευση.
Δεν μας λύγισαν, ούτε θα μας λυγίσουν γιατί εμείς διαθέτουμε όλα αυτά που δεν διαθέτουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι διώκτες μας.
Εμείς έχουμε πίστη, έχουμε όραμα έχουμε σημαία, έχουμε Αρχηγό και πάνω απ’ όλα έχουμε τους πεσόντες μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν άνανδρα μόνο και μόνο επειδή ήσαν Χρυσαυγίτες. Αυτοί οι νεκροί για την Ιδέα μας είναι και αυτοί που θα μα θυμίζουν παντοτινά το χρέος της θυσίας απέναντι στα ιδανικά μας.
Ο Αρχηγός μας και εμείς οι υπόλοιποι δώσαμε το ελάχιστο που θα μπορούσαμε στην  ιδέα και την πίστη μας παραμένοντας 18 μήνες στην φυλακή. Και η αλήθεια είναι ότι πήγαμε στην φυλακή μόνο και μόνο επειδή σταθήκαμε στο πλευρό των Ελλήνων.
Διωχθήκαμε και διωκόμεθα γιατί ήμασταν και είμαστε οι μόνοι που μιλήσαμε ανθρώπινα, αληθινά και ελληνικά. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένα κόμμα διαμαρτυρίας. Είναι ένα Κίνημα εθνικής αντίστασης. Δεν είναι μια πολιτική έκφραση κάποιων ονειροπόλων ιδεολόγων. Μόνιμη επωδός των πολιτικών μας αντιπάλων είναι το βλακώδες και ψευδές «Δεν έχετε πρόγραμμα».
Και με αυτό μας κατηγορούν οι τσαρλατάνοι της μασωνοδεξιάς και της σοσιαλδημοκρατίας αλλά και οι σαλτιμπάγκοι της Αριστεράς κάθε αποχρώσεως. Ας το καταλάβουν πολύ καλά όλοι τους. Και πρόγραμμα έχουμε και εφικτές ρεαλιστικές λύσεις για το μέλλον, την οικονομία και τα εθνικά θέματα της Πατρίδος μας έχουμε. Την απεριόριστη πίστη στην Πατρίδα και στις δυνατότητες αυτού του γενναίου ανυπότακτου και ιστορικού λαού δεν μπορούν να την καταλάβουν τα μικρόβια του παρακράτους και οι τρομοκράτες με τα κοστούμια. Αυτοί δεν έχουν ούτε Θεό, ούτε πατρίδα.
Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές θα έχουμε πάντα μια σημαία να υπερασπιζόμαστε, μια Πατρίδα να υπηρετούμε, τον Αρχηγό μας να ακολουθούμε και πιστούς συντρόφους να περπατούν μαζί μας στον δρόμο της ελευθερίας.
Γιατί εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες.
Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και όχι δούλοι και ως ελεύθεροι άνθρωποι θα ζήσουμε στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...