Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ - ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ



Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΣΟΚ: 2η Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Σας αποκαλύπτουμε σήμερα τα πρώτα στοιχεία από μεγάλη δημοσκόπηση που διενεργείται από ανεξάρτητο φορέα μέσα στο έντονα φορτισμένο κλίμα των ημερών.

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει από χθες 23/09 

(http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=26298:2013-09-22-21-09-56&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2),
 η Χρυσή Αυγή παρουσίασε αισθητή κάμψη αμέσως μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι και μετά το σφυροκόπημα που δέχτηκε από το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ.

Αυτό που φάνηκε όμως αμέσως μετά, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή ανέκαμψε τάχιστα, επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα και των επόμενων ημερών.

Φαίνεται πως ο ανελέητος πόλεμος και η 24ωρη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που φαίνεται ότι προσδοκούσαν:αντί να διώξουν τον κόσμο από την Χ.Α. τον συσπείρωσαν ακόμη περισσότερο.

Στους αριθμούς τώρα, είχαμε σημειώσει ότι πριν το περιστατικό στο Κερατσίνι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα και για την δεύτερη θέση κονταροχτυπιόταν η ΝΔ με την Χρυσή Αυγή.

Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει περάσει οριστικά πλέον δεύτερη. Ίσως έτσι να εξηγείται και η εμμονή του Δένδια με αυτήν. Τα ποσοστά της πρόθεσης ψήφου έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18%
ΝΔ 16,5%

Φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε ότι παραμένουν υψηλά τα ποσοστά της αδιευκρίνιστης ψήφου και της άρνησης απάντησης.

Σε λίγες ημέρες θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα στοιχεία της μεγάλης δημοσκόπησης του ανεξάρτητου φορέα και να σας ενημερώσουμε για το πόσο προηγείται ο Κασιδιάρης του Δένδια και των υπόλοιπων υποψηφίων για τον Δήμο Αθηναίων…

http://xristospappas.blogspot.gr/2013/09/2_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...