Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ MEGA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΔΡΙΤΣΩΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ! BINTEO

lathrometanasteush

Γράφει ο Αντίοχος

Φιλότιμες προσπάθειες κάνει ο σταλινικός κομισάριος Δρίτσωφ και τα προπαγανδιστικά του όργανά, για να κρύψουν τον τεράστιο αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχεται καθημερινά στο σταλινο-μνημονιακό προτεκτοράτο Τσιπροκεμμενιστάν, αλλά εις μάτην! Και η κοροϊδία τους αποκαλύπτεται (και μάλιστα από αναπάντεχες πηγές…) και ρεζίλι των σκυλιών γίνονται.
Έτσι, στο προχθεσινό κεντρικό δελτίο του mega και σε ρεπορτάζ σχετικό με τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2015 για τη λαθρομετανάστευση,  ανέφερε πως μόνο για την Λέσβο, τα στοιχεία για τις 21 22 και 23 Ιουλίου είναι τα εξής: 330 στις 21 Ιουλίου, 360 στις 22 και 600 στις 23. Μάλιστα, η ρεπόρτερ τόνισε πως τις ημέρες αυτές παρατηρήθηκε μια κάμψη του δια θαλάσσης λαθρομεταναστευτικού ρεύματος, λόγω των ισχυρότατων ανέμων που έπνεαν στο Αιγαίο.
Πόσους λαθρομετανάστες εμφάνισαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού για την Λέσβο οι εγκάθετοι του Δρίτσωφ, τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες; 57 (αντί για 330) την 21η Ιουλίου, κανέναν (αντί για 360) την 22α Ιουλίου και 152 (αντί για 600) την 23η Ιουλίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...