Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Οι πολιτικές διώξεις δεν μας λυγίζουν!

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Οι πολιτικές διώξεις δεν μας λυγίζουν!
Παρά τις πολιτικές διώξεις που συνεχίζουν και από την τωρινή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ. με πρόσφατο παράδειγμα την εκ νέου παράνομη προφυλάκιση του βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού, ένα ακόμη κάστρο της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του.
Στο κέντρο της πρωτεύουσας και σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου πλήθος εθνικιστών έδωσαν το παρόν, η Τ.Ο. Αμπελοκήπων ήρθε να προστεθεί στην λίστα των εκατοντάδων τοπικών ανά την Ελλάδα και να δώσει το πλέον σαφές μήνυμαΟι πολιτικές διώξεις δεν μας λυγίζουν, αντιθέτως μας ενδυναμώνουν!
Πρώτη στο βήμα ανέβηκε η συναγωνίστρια Μαρία Σιδέρη-Τσάμη, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχαριστώντας τους για τη δυναμική τους παρουσία.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αμπελοκήπων Χρήστος Ζέρβας, ο οποίος έκανε λόγο για δύο κόσμους διαφορετικούς: των κομμάτων του κατεστημένου και της Χρυσής Αυγής. Την σημερινή ημέρα που κάποιοι γιορτάζουν την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες προφυλακίσεις και την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη δίνει το δυναμικό παρόν, συνεχίζοντας τον μοναδικό δρόμο για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας αυτή του Εθνικισμού. 
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Μέμος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Διοικητικής Μέριμνας της Τ.Ο. Αμπελοκήπων, ο οποίος επισήμανε τον ενεργό ρόλο που θα λάβει της Τ.Ο. Αμπελοκήπων, ως ένα κέντρο διαφώτισης και δράσης της ευρύτερης περιοχής, βάζοντας το λιθαράκι της σ' έναν αμείωτο και συνεχή Αγώνα. 
Ακολούθησε η εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου η οποία ανακοίνωσε την συστέγαση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής με αυτήν της Τ.Ο. Αμπελοκήπων τονίζοντας ότι η Νεολαία αποτελεί την αιχμή του δόρατος στον Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. 
Τέλος, ο βουλευτής Επικρατείας, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στον πύρινο λόγο του μίλησε για τις πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματός μας, αλλά και του φωτεινού παραδείγματος για όλους τους Συναγωνιστές του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου. Αναφερόμενος στον Πνευματικό Πατέρα του Ελληνισμού Νικόλαου Καζαντζάκηεμψύχωσε τους φίλους και τα μέλη της Τοπικής Οργανώσεως να δώσουν έναν Αγώνα όχι για τον εαυτό τους, αλλά για την Πατρίδα.
Αφού τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των νέων γραφείων, η εκδήλωση έκλεισε με τον  Ύμνο της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhthos-kosmou-sta-egkainia-ths-t.o.-ampelokhpwn-oi-politikes-diwjeis-den-m#ixzz3gqL2PuMs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...