Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Mνημονιακά ΜΜΕ: «Συμφωνία όλων πλην ΚΚΕ» παρότι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ πριν και μετά το δημοψήφισμα!

Mνημονιακά ΜΜΕ: «Συμφωνία όλων πλην ΚΚΕ» παρότι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ πριν και μετά το δημοψήφισμα!

Τον αυτοεξευτελισμό των διαπλεκόμενων ΜΜΕ της χώρας τον απόλαυσε μεγαλειωδώς ο Ελληνικός Λαός με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και το συντριπτικό ΟΧΙ των Ελλήνων σε νέα Μνημόνια. Δεν αρκέστηκαν όμως σ' αυτό οι κράχτες του Μνημονίου και της υποταγής: μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών (στην οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής), μεταδίδουν με χαρακτηριστική αυθάδεια πως συμφώνησαν άπαντες σε πλαίσιο συμφωνίας με τους δανειστές, πλην ΚΚΕ!
Το παντοτινά αντεθνικό και ύπουλο ΚΚΕ, αφού στήριξε εμμέσως τον Σαμαρά, την Φώφη και τον ποταμίσιο, αρνούμενο να ψηφίσει το ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους και σπρώχνοντας προς το μνημονιακό ΝΑΙ, παρουσιάζεται τώρα από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης ως αντίθετο στην επικείμενη συμφωνία μεταξύ του συνόλου του αντισυνταγματικού τόξου και των τοκογλύφων!
Αντιθέτως, αποσιωπάται πλήρως ότι μονάχα η Χρυσή Αυγή ψήφισε το ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους και στα Μνημόνια και δικαιώνεται πανηγυρικά και για το ΟΧΙ στη κυβέρνηση-τσίρκο, η οποία πλέον μαζί με τις μούμιες του πολιτικού παρελθόντος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) μεθοδεύει την άμεση υπογραφή συμφωνίας, δηλαδή Νέου εθνοκτόνου Μνημονίου, το οποίο θα ισοπεδώσει ότι απέμεινε στην ελληνική οικονομία και θα οδηγήσει στην εξαθλίωση ακόμη περισσότερους Έλληνες.
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, πρόκειται για μια απροκάλυπτα και πέρα ως πέρα αβανταδόρικη μεταχείριση των απατεώνων του ΚΚΕ από τα «καπιταλιστικά μέσα ενημέρωσης» (έτσι μεταχειρίζονται οι καπιταλιστές και οι ολιγάρχες του πλούτου εκείνους που θεωρούν ως «απειλή), την ίδια ώρα που αποκρύπτεται τεχνηέντως το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής τόσο στους τοκογλύφους, όσο και στους μπολσεβίκους!
Το βράδυ της Κυριακής εντούτοις, απεδείχθη τούτο: όσα χοντροκομμένα ψεύδη και να εξαπολύσουν, η κοινωνική πραγματικότητα τους απογυμνώνει!
Το «δημοκρατικό τόξο» και οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ με τα Μνημόνια και η Χρυσή Αυγή με το Λαό στην Εθνική Αντίσταση!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-diktatoria-twn-mnhmoniakwn-mme-sumfwnia-olwn-plhn-kke-paroti-mono-h-chrus#ixzz3f8kuyo8h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...