Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ψοφοδεξιάς υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βελουχιώτη! ΒΙΝΤΕΟ

Η δεξιά της καρπαζιάς, η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη παράταξη του «η Κύπρος κείται μακράν» και του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας, η διεθνιστική πλέμπα των κοσμοπολιτών με τις βαθιές υποκλίσεις στους τοκογλύφους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, οι συνεταίροι του κλεφτοΠΑΣΟΚ και εμπνευστές των κουμπαριών και της «ελληνοτουρκικής φιλίας», προχωρούν με μεταβατικό (και ίσως μόνιμο) πρόεδρο τον πολλά βαρύ και όχι, Βαγγέλα Μεϊμαράκη.
Αν μη τι άλλο, η μασονοδεξιά των Μνημονίων έμεινε πιστή στη γραμμή της συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Και επειδή την τελευταία κυρίως εβδομάδα, τα μνημονιακά ψοφίμια της Συγγρού ξέδωσαν, διαλαλώντας από δω κι από κει πως η Χρυσή Αυγή συμπαρατάχθηκε με την Αριστερά, αφιερώνουμε στους λίγους, εναπομείναντες ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και στους πονηρούς του δήθεν «πατριωτικού» χώρου που με θράσος χιλίων πιθήκων μέμφονταν τη Χρυσή Αυγή, την παρακάτω φωτογραφία-ντοκουμέντο.


Πρόκειται για φωτογραφία του μεταβατικού (και ίσως μόνιμου) προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλα Μεϊμαράκη, από παλαιά εκδήλωση στο Γοργοπόταμο, με τη συμμετοχή δεξιών της καρπαζιάς και μπολσεβίκων. Ο Βαγγέλας, υπό το βλέμμα του Άρη Βελουχιώτη, προσεταιρίζεται τους κομμουνιστές, προκειμένου η ψοφοδεξιά ΝΔ να υπερισχύσει του τότε κραταιού ΠΑΣΟΚ.
Συνεπώς και δίχως καμία διάθεση υπερβολής, στο δημοφιλέστατο σύνθημα της Χρυσής Αυγής «Όχι στους τοκογλύφους-Όχι στους μπολσεβίκους», η μασονοδεξιά της ΝΔ απάντησε με το «ΝΑΙ στους τοκογλύφους-ΝΑΙ στους μπολσεβίκους» και έφαγε μαύρο από τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, σύνθημα το οποίο μπορεί να υπερασπιστεί καλύτερα από τον κάθε νεοδημοκράτη ο βαρύμαγκας Βαγγέλας!Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-metabatikos-proedros-ths-psofodejias-upo-to-agrupno-blemma-tou-belouchiwt#ixzz3fBNccdRI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...