Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Η «ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ» ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ GAY PRIDE!

Greece_Gay_Pride(2)_t607
Και όμως, υπάρχουν ακόμη χώρες που αρνούνται να «εκσυγχρονιστούν». Χώρες που αντιστέκονται στα «καλά» της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Χώρες όπως η Ρωσία, όπου εν προκειμένω, οι Αρχές της Αγίας Πετρούπολης απαγόρευσαν το Gay Pride που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη ρωσική πόλη στις 2 Αυγούστου.
Οι οργανωτές είχαν υποβάλει αίτημα για τη διεξαγωγή της παρέλασης στις 25 Ιουλίου, όμως και τότε απαγορεύτηκε η πραγματοποίηση της παρέλασης με παρόμοιες προφάσεις, σημειώνει η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μια οργάνωση βετεράνων στην οποία μετέχουν κυρίως πρώην αλεξιπτωτιστές είχε εκφράσει την οργή της για το σχέδιο διοργάνωσης του Gay Pride στις 2 Αυγούστου, την ίδια ημέρα που η Ρωσία κατά παράδοση τιμά την Πολεμική Αεροπορία της.
Η Ρωσία, όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείτο έγκλημα μέχρι το 1993 και ψυχική ασθένεια μέχρι το 1999 υιοθέτησε το 2013 έναν νόμο που τιμωρεί με πρόστιμο και ποινές φυλάκισης την ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» σε ανηλίκους.
Ο νόμος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από ακτιβιστές στη Ρωσία και το εξωτερικό.
Τόσα ταξίδια έκαναν οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα, λεφτά δεν πήραν, υποσχέσεις δεν πήραν, δεν μπορούσαν τουλάχιστον να πάρουν κανένα καλό παράδειγμα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...