Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Πανικός στο Σύστημα για την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου - Στυλιανίδης: “Προς Θεού, όχι συγκυβέρνηση... θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή!”

Πανικός στο Σύστημα για την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου - Στυλιανίδης: “Προς Θεού, όχι συγκυβέρνηση... θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή!”

Στην… αριστερή «Εφημερίδα των Συντακτών» βρήκε βήμα ο πρώην υπουργός της μνημονιακής νουδούλας, Ευρυπίδης Στυλιανίδης και παλιός βουλευτής της παράταξης που βούλιαξε τη χώρα και διέλυσε την ελληνική οικονομία. Στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», που όπως έχει ομολογήσει πολλάκις δίνει βήμα στους πάντες, πλην της Χρυσής Αυγής, γεγονός λογικό αφού μόνο η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στα μνημόνια της Μέρκελ, που χρηματοδοτεί τον Ψαρρά για να βγάζει βιβλία – λιβελογραφήματα εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Πάμε, όμως, να δούμε τη στιχομυθία που είχε ο πρώην υπουργός του Σαμαρά, με τον πρώην υπουργό του Σαμαρά:
-  Βλέπετε εκλογές το φθινόπωρο ή θεωρείτε ότι μπορεί να προκύψει άλλο κυβερνητικό σχήμα και πώς;
Πρέπει η κυβερνώσα Βουλή να πάει όσο πιο μακριά γίνεται την προσπάθεια. Δεν θα ξαναδημιουργηθούν εύκολα συσχετισμοί των τεσσάρων ή πέντε έκτων στο Κοινοβούλιο. Μετά τους εφαρμοστικούς, τον λόγο έχει η εκτελεστική εξουσία. Άμεσες εκλογές μπορεί να καταστρέψουν πλήρως την οικονομία. Απ’ την άλλη, ο μεγάλος συνασπισμός καθίσταται πολιτικά επικίνδυνος, διότι μπορεί να αναδείξει τη Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση με ό,τι αυτό σημαίνει
- Θα μπορούσε να συνεργαστεί η Ν.Δ. σε ένα κυβερνητικό σχήμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα;
Παρότι ξέρετε ότι υποστηρίζω την κυβέρνηση εθνικής ενότητας από την αρχή της κρίσης, νομίζω ότι τώρα δεν ενδείκνυται η στιγμή για να ανοίξουμε τέτοιο θέμα.
- Τι άλλη λύση θα μπορούσε να δώσει η παρούσα Βουλή;
Αυτή η Βουλή πρέπει να ψηφίσει όλες τις δύσκολες αποφάσεις που είναι αναγκαίες για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και να μείνει η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. Η επόμενη έχει χρέος να εφαρμόσει αλλαγές, αλλά και να θεραπεύσει λάθη, αδικίες ή παραλείψεις.
Τι είναι αυτό, λοιπόν, που λέει ο Στυλιανίδης στην συνέντευξή του στην… αριστερή εφημερίδα; Ότι το πολιτικό σύστημα θα είχε κάνει ήδη πράξη την μονοκομματική σταλινική συγκυβέρνηση του Μνημονίου, όμως υπάρχει ένα… πρόβλημα που τους αποτρέπει από την εμπέδωση της «μεγάλης συγκυβέρνησης». Το πρόβλημα είναι η Χρυσή Αυγή!
Επειδή δεν θέλουν να δώσουν τον θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Χρυσή Αυγή και να αντιληφθεί όλος ο κόσμος ότι στη Βουλή υπάρχουν μόνο δύο κόμματα, η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι, δεν προχωράνε στην μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση. Αυτό που θα κάνουν προς στιγμή σε αυτή την κατεύθυνση είναι να συνεχίσουν από την μία την πολεμική και την φίμωση εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τα νομοσχέδια, χωρίς όμως να ενωθούν και επισήμως.
Ο Ελληνικός Λαός, δίνοντας την τρίτη θέση στην Χρυσή Αυγή, απέτρεψε την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση σταλινικού – μνημονιακού τύπου. Δυναμώνοντας περαιτέρω την Χρυσή Αυγή με την ψήφο και την συμμετοχή του στον νόμιμο πολιτικό αγώνα της μοναδικής αντιμνημονιακής δύναμης του τόπου, θα εξασφαλίσει την ελευθερία της Πατρίδος, την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας και εν τέλει την Ευημερία του ίδιου του Λαού.
Ας μην κόπτονται όμως οι παλαιομνημονιακοί και οι νεοφώτιστοι μνημονιακοί της αριστεράς. Δεν χρειάζεται να φοβούνται μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή μέσω της «μεγάλης συγκυβέρνησης». Θα την κάνει μόνος του ο Ελληνικός Λαός στις επόμενες εκλογές. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-omologia-apo-ton-stulianidh-den-kanoume-sugkubernhsh-me-ton-suriza-giat#ixzz3hAR2d2vi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...