Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Το τελευταίο "κόλπο" Κυβέρνησης και τοκογλύφων για τρομοκράτηση του λαού


Γράφει ο Αινείας

Από ότι φαίνεται, παρά τις κίβδηλες δημοσκοπήσεις, και την τρομολαγνεία των ΜΜΕ και των πιστών φερεφώνων του συστήματος, το ΟΧΙ των Ελλήνων στους τοκογλύφους φαντάζει το πιο βέβαιο σενάριο.

Επειδή ωστόσο το καθεστώς, εντός και εκτός, έχει επενδύσει τεράστιους πόρους, ανθρώπινους και φυσικούς, στο "ΝΑΙ" και στο δέσιμο αιωνίως του ελληνικού Έθνους στα δεσμά των διεθών Σιωνιστών τοκογλύφων, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί το Σάββατο το βράδυ.

Οι νοσηροί εγκέφαλοι διέταξαν τα ΑΤΜ να μην ανεφοδιαστούν σήμερα και έτσι νομοτελειακά το Σάββατο το βράδυ το αργότερο, σε ολόκληρη την Επικράτεια, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, θα....
έχουν στερέψει από μετρητά. Έτσι οι Έλληνες θα ξυπνήσουν με την αίσθηση ότι τα ΑΤΜ θα είναι άδεια εσαεί, οπότε θα κληθούν να ψηφίσουν για να.... ξεναγεμίσουν, νομίζοντας οι αφελείς ότι θα πραγματοποιηθεί μέσω του "ΝΑΙ".

Είναι ο τελευταίος αήθης τρόπος να ποδηγετηθεί η γνώμη του λαού από τους "περιούσιους" ραδιούργους που κυβερνούν το... κόσμο και όχι την Ελλάδα.

Βέβαια λογαριάζουν, ξεχνώντας ότι στο τέλος Νικά Πάντα η Ελλάδα, και θα αποδειχθεί περίτρανα και την Κυριακή. Με ή χωρίς λεφτά στα ΑΤΜ, ότι και να κάνουν οι παρασιτικοί Σαϋλόκ του κόσμου.

Υ.Γ.
Φυσικά όλα αυτά πραγματοποιούνται με την ανοχή και την υποβόσκουσα βοήθεια και της Κύβερνησης

Υ.Γ.2
Οι times διαρρέουν ήδη ότι Τραπέζιτης τους δήλωσε τα εξής:
''Την Κυριακή, την ημέρα του δημοψηφίσματος, μπορεί να μην υπάρχουν χρήματα στα μηχανήματα. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη ζήτηση για αναλήψεις''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...